2777
2789
عنوان

داستان بارداري ناخواسته من و ناشكري هام

| مشاهده متن کامل بحث + 19701 بازدید | 129 پست
اسم كوچيكت رو بگو به اسمت بفرستم اگر دوست دارى  من نذر صلواتم خيلى خوب ميگيره كلا دعام براى دي ...

برا منم میفرستی😞

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اره عزيزم حتما ميفرستم اسمتو بگو  چند نفر هستيم با دوستانم براى حاجت همه ميفرستيم  خيلى ح ...

کاش منم جزو اونا باشم😞😞اسمم زهراست 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزيزم حتما ميفرستم اسمتو بگو  چند نفر هستيم با دوستانم براى حاجت همه ميفرستيم  خيلى ح ...

حاجت روا بشین استاتر😞دستتون درد نکنه واقعا منم برات دعا میکنم هر چی تو دلته  خدا بهت بده😊

دوبار پشت سر هم تو یه روز؟؟؟ نمیکشه اخه😁😁

پس نامزد من زیادی غیرطبیعیه حتما😂😂سه بار هم کشیده تو یه روز🤤🤤

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
خوشبحالتون من که چندین ماهه اقدامم جز یه سقط چیزی برام‌نموند الانم بیلی زدم‌منفی شد کلی دلم شکست.کاش ...

عزيزم اميدوارم به زودي مامان بشي

🌺خدا جونم دستتو بيار تو زندگيم تا زندگيم پر از آرامش بشه 🌺براي برطرف شدن مشكل كاري شوهرم  يه صلوات لطفا
اينم بگم كه چند وقته دوست دارم بچه دوم بيارم اما چند ماهيه اقدام كردم و نشده و هر دفعه ياد ناشكريهاي ...

که دیروز معلوم شد دوباره باردار شدی   ان شاءالله این بارداریت هم مثه پسرت آسون باشه و به همون اندازه خوش قدم   

2790
2778
2791
2779
2792