2777
2789

هر چی بشه با نون خورد....انواع کتلت .انواع کوکو.ماکارانی.سالاد الویه.ابگوشت.سوپ.اش.عدسی.فست فودی که خودم درست کنم.سیب زمینی تخم مرغ اب پز.ساندویچ مرغ.میرزاقاسمی.گوحه بادمجون.سیب زمینی سرخ کرده و....

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

یه ضرب المثل میگه صبحونه رو تنهایی بخور ناهار رو با دوستت شامتو بده به دشمن 

ساده بخورید اصلا براش فکر نکن موقع شام برو سر یخچال یه غذای سریع و ساده آماده کن بیشتر نون پنیر و املت و سیب زمینی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتلت عدسی، خوراک لوبیا،انواع کوکو الویه 

املت، خوراک قاچ و سیب زمینی، سمبوسه، فلافل، البته من خودم غڎای ظهرو میخورم اگه نمونده باشه هم ماست و خیارو نعنا دوست دارم هوا گرمه میچسبه

کتلت

املت

گراتن مرغ یا گوشت یا بادمجون

ماکارونی

ورقه (همون بادمجون حلقه شده و سرخ شده که روش تخم مرغ میزنیم 🤤)

ناگت مرغ خونگی

بیف استراگانوف

فلافل

انواع کوکو

کوکوی مرغ 

کوکوی باقالی

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی رنده و پخته

سیب زمینی تنوری با تخم مرغ پخته

الویه

سالاد ماکارونی

واویشکا

کباب ترکی خونگی

قارچ سوخاری

همبرگر خونگی

تن ماهی رب زده 

میگو سوخاری

خوراک میگو

تاس کباب

ماهی سوخاری

مرغ سوخاری

عدسی

خوراک لوبیا و قارچ و چند تا تیکه گوشت کبابی

یه غذایی بود اسمش یادم رفته ولی اینجوی درست میشد هر کی اسمشو گفت منو از خماری در آورد جایزه داره مرغی که ورقه شده یه لایه ژامبون روش میذاریم با پنیر پیتزا بعد رول میشه و با سیخ چوبی فیکس میشه و توی پودر سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
کتلت عدسی، خوراک لوبیا،انواع کوکو الویه 

وای منم فقط همینا دیگه خسته شدم از بس تکراری شده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
میشه بگین فلافل روچطوری درست میکنین ازنوع خوشمزش

عزیزم نخودش راخیس میکنم چن ساعت

بعدازچرخ گوشت ردمیکنم بانمک وفلفل

یکم آرد هم میزنم گاهی سبزی معطرهم میزنم یامثلا یه زرده تخم مرغ

بادستگاهش درمیارم وسرخ میکنم

توی نت هم مدلاش هست

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

کشک بادمجون ومیرزاقاسمی وبرانی وانواع کوکو هاوعدسی و خوراک وانواع ساندویچ هاو شامی ومرغ سوخاری و جوجه کباب تو تابه و کباب ترکی گوشت ومرع و همبرگر خونگی و  پوره و وکباب تابه ای با نون ودورچین وسالاد الویه واندونزی وماکارونی ودلمه وکوفته و خیلی از غذاهای نونی دیگه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
كوردن بلو

کوردن بلو همونیه که یه تکه مرغ مثلا بالای ران رو درسته مزه دار میکنن توشو با ترکیب کره و جعفری پر میکنن و پودر سوخاری میزنن و سرخ میکنن 

فک کنم اینی که من میگم زاپاتا باشه اگر اشتباه نکنم

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

کلم پیچ وخورد کرده باکالباس وخیارسور و هویج و ذرت وسس مایونز وکمی ابلیمو ونمک وفلفل مخلوط میکنی میزاری یخچال البته نن کمی سوید تازه هم خورد میکنم میریزم

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  
املت، خوراک قاچ و سیب زمینی، سمبوسه، فلافل، البته من خودم غڎای ظهرو میخورم اگه نمونده باشه هم ماست و ...

اتفاقا منم عاشق آبدوغ خیارم مخصوص تو این فصل

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌