2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بله ولی اکثرا دانشجوی پزشکی هستن عجیب نیست ؟اینهمه دانشجوی پزشکی تو نی نی سایت

بنظرم نه حالا اینک راست بگن یا دروغ نمیدونم

اگر خیلی مذهبی هستی باهام بحث نکن حوصلتو ندارم اگرم تفکر محدود داری یا ریپ نزن یا زدی تحمل جواب و حرفامو داشته باش

یاد فیلم دکتر غریب افتادم که مامان باباش مکه بودن اون آقایی که دکتر غریب و خواهر، برادرش را بهش سپرده بودن با دوستاش که همگی دانشجو پزشکی بودن جنازه را از قبرستون دزدیده بودن شبونه تو زیر زمین خونه دکتر غریب تشریح میکردن که خونواده متوفی ریختند تو خونه هم خودشونو میزدند هم اون دانشجویان رو.😱

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

اون کاربر ک گفت حقوق خونده.... پس تشریح برای چی میبرن شمارو

واحد پزشکی قانونی داریم برای کسانی که دایره ی جنایی کار کنن بهمون توضیح میدادن کبودی نعشی تو چه حالتی باشه قتل اتفاق افتاده و اینجور چیزا

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم