2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم در جریان نیست اصلا، بنظرت درست نیست من بخام به همسرم بگم نه؟

ول کن بابا دنبال دردسر میگردی باز خوبه مشغول شوهرشه

نه مثل ننه شوهر من همش خودشک بزنه به موش مردگی بگه وای بجه هام نمیان بهم سر بزنن از وقتی ۴۵ سالش بود عروسش شدم میگفت من پیرم تا الان که حالش از منم بهتره همش میناله و ترحم میخواد

بنظرم تواصصصصلا کلامی حرف نزن دراین مورد سکوت وبی طرف

خانواده شوهروسط ماجراهاشونباشی بهتره

منذکلی خوبی کردم وبدش کردن دیگه فاصله وتمام

از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•کسی چه میداند من چقدر تلاش کردهام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟

بنظرم تواصصصصلا کلامی حرف نزن دراین مورد سکوت وبی طرفخانواده شوهروسط ماجراهاشونباشی بهترهمنذکلی خوبی ...

دقیقا همینطوره

مادرش خیلی اذیتمون کرده تو یسری چیزا مخصوصا همسرمو....

کاش واقعیت داشته باشه که دیگه کاری ب زندگی ما نداشته باشه

والا

دقیقا همینطورهمادرش خیلی اذیتمون کرده تو یسری چیزا مخصوصا همسرمو....کاش واقعیت داشته باشه که دیگه کا ...

من تو عزا کنارشون بودم دعوا کنارشون بود خیرخاهشون بودم بقران اصن فک میکردم خانوادمن بااینکه بم کم بدی نکردن تولد توله هاشون شمارشون میگرفتم میدادم دس شوهرم ک اصن نمیدونس توله داداشش مثلاتولدشه و میگفتم بعنوان عمو تبریک بگوبقران اینقد ی رنگ بودم یکماهه ک تولد دخترم اونااینجوری نکردن قسم خوردم دیگه سمتشون نرم بی اب چشما

یکککک بار تعریف خوبیم نکردن ک زنت خوبه عروسمون خوبه یاچیزی ایقد پستن

از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•کسی چه میداند من چقدر تلاش کردهام که روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟