2777
2789
عنوان

کمککککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 21 پست
کار یادش میدی . جای اینکه بهش بگی نره .1۵ ساله بچه اس بخدا دوبار بره دفعه بعد میاد تایپک میزنه هایمن ...

چه کاری عزیزم الان اکثرا بگی نرو تازه یهچیزیتم میگن باید خودش تجربه کنه تا متوجه بشه اما خب اگرم تو رابطست حداقل ارزش خودش نیاره پایین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی ۱۵ خیلیییی زوده قلبم لرزید یهو :(

اوه من 14 ساله هم دیدم با یه 19 ساله بعد اومده بود به من پز میداد پسره دیت اول بهم گفت جوجههه یه بوس میدی... بعد اومد لبم. کب....د کرد و فلان من گفتم حاجی این داره چی میگه اصن اینکارا مناسب دیت اوله؟

بچه ۱۵ ساله ارزش میفهمه چیه باید بهش بگی با نامحرم حرف زدن عیبه

نع عزیزم این چ حرفیه😅😅 مثل مامانا دهه 40 آخه باید باهاشون دوست باشی بنظرم البته 15 اونقدر کم نیستا من یادمه 14 سالم که بود خیلی عقلم بیشتر الان کار میکرد ولی خب بچه ها تو این سن خیلی حساسن و ممکنه به بیراهه برن باید حواسشون ب خودشون باشه چون تهش پوچی و پشیمانیه حتی خودمم ک الان 20 سالمه بازم حوصله رابطه ندارم

اوه من 14 ساله هم دیدم با یه 19 ساله بعد اومده بود به من پز میداد پسره دیت اول بهم گفت جوجههه یه بوس ...

امون بدن

به روزش

همچین اش دهن سوزی هم نیس عشق بازی و اینا

درسته سن حساسی دارن ولی خب همه چی پله به پله

خدا خودش هوای هممونو داشته باشه ایش

🐣

امون بدنبه روزشهمچین اش دهن سوزی هم نیس عشق بازی و اینادرسته سن حساسی دارن ولی خب همه چی پله به پلهخ ...

نمیدن عزیزم نمیدونم چی رابطه دیدند مردم اینچیزا حتی تو دهه 40 و 50 هم بوده الان که دیگه معلومه چی میشه بعضی دخترا بدتر پسرا دلشون میخواد رابطه را