2777
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 87 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

لطفا تاااااپیک اخرمو بخونین

همون که گفتی صحبت کنیم؟

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

اگ به استقلال عمل معتقدی باعمچین شخصی وارد رابطه نشو

ن نمیرم

اره واقعا قبول دارم سنش که خیلی بیشتر باشه فقط میخواد کنترل کنه

در سرم دختر پیری عصبی میرقصد،شهر بر روی سر من عربی میرقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصد

لطفا تاااااپیک اخرمو بخونین

سنم رو گفتم میشه بگی مرد چند ساله و با چه هیکلی بهم میاد

اگ بالای۲۳سال باشه باید ریز جثه باشه

زیر ۲۳ که خیلی بچس

من دوست دارم بالای ۲۵ باشه

بین ۲۵ تا ۲۹ دوست دارم نظرت خوبه؟

چقدر ریز جثه باشه خوبه؟

میشه شرایطتو بگی

ن متاسفانه دوست ندارم وقتی بگم ناراحت میشم

و بنظرم بستگی به هیکل هم داره!اگ هیکل زن درشت باشه نسبت به مرد تاثیر دارع تورابطه چون مردا ظاهر بینن ...

درست ینی چطور

چاق

بلند چاق

کوتاه چاق

بلند لاغر

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

و بنظرم بستگی به هیکل هم داره!اگ هیکل زن درشت باشه نسبت به مرد تاثیر دارع تورابطه چون مردا ظاهر بینن ...

ن قطعا کسی که ازدواج میکنم باهاش درشت تره چون بغلیم

نمیگم ریزه میزه آخه متوسطم

قد ۱۶۰ وزن ۶۰ و خورده ای

بنظرم اول باید اینو بری روانشناس حلش کنی!وگرنه یه ازدواج اشتباه مبکن!بالای۲۵برات زیاده نهابت۲۵

اره همون ۲۵ خوبه بنظرم

متولد ۷۹/۸۰ دوست دارم

اینک دوس داری تو این رنج باشه احتمالا کمبود عاطفه پدری داری

ن اصلا رابطم با پدرم خوبه

۹ سال تفاوت سنی که رابطه دختر پدری نمیشه

من فقط حوصله پسر بچه ندارم