11mahlin مدیر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 982 عنوان شپش😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 21 پست پسر داییم ۴ سالشه موهاش فر و بلنده بنده خدا شپش گرفته حالا هی امروز میومد نزدیکم ، منم موهامو باز گذاشته بودم بچه ست دلم نیومد بهش چیزی بگم ولی نکنهه منم گرفته باشمممممچند وقت دیگه هم مدارس شروع میشه اگه گرفته باشم آبروم میرههه😭 دیروز | 23:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لپ_تپه_ای عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5644 چرا درمانش نمیکنن مگه پسرا هم شپش میگیرن🙁🤦♀️ تا بوده دخترا بخاطر موی بلندشون میگرفتن نمیتونن یعنی ... من مامانبزرگم از شدت کثیفی شپش گرفتچند ماه حموم نکرده بودخونه ما بود داشت گریه میکرد از سر دلسوزی و محبت رفتم بغلش کنمانقدر بیشرف و بی وجدان بود که چیزی نگفت و بغلم کرد به منم داد مجبور شدم قبل عروسی داداشم تا زیر گوشم کوتاه کنم خدا لعنتش کنه انشالله
11mahlin مدیر استارتر عضویت: 1403/09/09 تعداد پست: 982 چرا درمانش نمیکنن مگه پسرا هم شپش میگیرن🙁🤦♀️ تا بوده دخترا بخاطر موی بلندشون میگرفتن نمیتونن یعنی ... خب تازه فهمیدن زنداییم میگفت کمتر شده موهاش بلنده
a0h عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 630 من مامانبزرگم از شدت کثیفی شپش گرفتچند ماه حموم نکرده بودخونه ما بود داشت گریه میکرد از سر دلسوزی و ... میگم دیه شپش جوریه ک آدم بگیره مگه ب این زودیا خلاصی داره حق الناس والا با موی شپشی بری اینور واونور مردم دچار سختی کنی من خودمم گرفتم میدونم چ مکافاتی داره از بین بردنشون😑 کی میدانه دلم آشوبه به همه میگم حالم خوبه...
a0h عضویت: 1404/01/21 تعداد پست: 630 خب تازه فهمیدن زنداییم میگفت کمتر شده موهاش بلنده پسر بچه س دیه خو کوتاهش کنن دختر نیس ک بگن زشته کوتاه کنی والا کی میدانه دلم آشوبه به همه میگم حالم خوبه...
ساحل9994440 عضویت: 1404/11/21 تعداد پست: 367 بیشتر حواست رو جمع کن اگه گرفتی مواظب باش خانوادت نگیرن و موهات رو کوتاه کن خیلی خونه رو جارو بکش الانم برو حموم وقتی شامپو زدی با برس از ریشه موهات به نوک موهات بکش تا اگه رفته تو موهات دربیاد