gggcgffv مدیر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 عنوان پسرا بگین | مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 35 پست قصد واقعی پسر برای دوس داشتن دختر. خاستگاری هست فقط راه ثابت کردنش یا ن. دخترا هم بگین طرف چکارکنه میگین میخاد دیروز | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 این که دیگه نشد ساختن یک زندگی مشترک این میشه تصاحب زندگی انفرادی نخوابیدنا و نخوردنا و نپوشیدنا واس ... ن دگ سختش نکن کار مال مرده. از قدیم تاالان. زن.چکارکنه بیچاره
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 هستن کسایی که واقعا دوس دارن طرفو ولی شرایطشو ندارن واسه خواستگاری هستن کسایی هم که شرایط اوکیه ولی ... شرایط ندارن بی خیال میشن یعنی. این میشه همون نخاستن دیگ
لپ_تپه_ای عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5641 این که دیگه نشد ساختن یک زندگی مشترک این میشه تصاحب زندگی انفرادی نخوابیدنا و نخوردنا و نپوشیدنا واس ... شاید خانوم دلش نخواد کار کنهاما میتونه از توقعاتش کم کنه و رعایت جیب پارتنرش رو کنه
جادوگر_شهر_از عضویت: 1405/05/19 تعداد پست: 333 ن دگ سختش نکن کار مال مرده. از قدیم تاالان. زن.چکارکنه بیچاره الان زمان قدیم نیست الان شرایط فرق کرده نمیگم زن کار کنه ولی از زمان صفر یا شروع کنار طرف باشه و در کنار هم رشد کنند نه اینکه طرف دنبال زندگی حاضر و آماده باشه زندگی وقتی شیرینه که باهم ساخته بشه اون موقع قدر چیزایی رو که ساختن بیشتر میدونن
پسر_001 عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 3362 شرایط ندارن بی خیال میشن یعنی. این میشه همون نخاستن دیگ نه خب پول نیست خونه نیست ماشین نیست چیکار کنه
idkb عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 1436 شاید داره اعتمادشوجلب میکنه بااین کارا. تا. نیادخونشون خاستگاری معلوم نیست اخه وقتی هم با مادر دوست من حرف زده هم خانواده خودشون با دوستم در ارتباطن و هم اینکه تا الان هیچ چیز ناجوری ازش نخواسته فک نکنم بخاطر جلب اعتماد باشه
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 الان زمان قدیم نیست الان شرایط فرق کرده نمیگم زن کار کنه ولی از زمان صفر یا شروع کنار طرف باشه و در ... خودت اینجوری صفرقبول میکنی پیاده میری. تو ی اتاق میری تا بسازه. خداداند کی بهشون برسه پیرمیشی توزندگیش.
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 اخه وقتی هم با مادر دوست من حرف زده هم خانواده خودشون با دوستم در ارتباطن و هم اینکه تا الان هیچ چیز ... من ذهنم و حسم اینجور کار میکنه موفق باشه
جادوگر_شهر_از عضویت: 1405/05/19 تعداد پست: 333 خودت اینجوری صفرقبول میکنی پیاده میری. تو ی اتاق میری تا بسازه. خداداند کی بهشون برسه پیرمیشی توزند ... والا عمه من همینجور چند سال پیش ازدواج کرد الان توپ زندگی شونو تکون نمیده
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 اخه وقتی هم با مادر دوست من حرف زده هم خانواده خودشون با دوستم در ارتباطن و هم اینکه تا الان هیچ چیز ... حس ششمم ناسلامتی
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 والا عمه من همینجور چند سال پیش ازدواج کرد الان توپ زندگی شونو تکون نمیده آره حتما شغل خوب و عرضه داشته. هستن اینجوری.
gggcgffv مدیر استارتر عضویت: 1405/02/07 تعداد پست: 2958 نه خب پول نیست خونه نیست ماشین نیست چیکار کنه هیچی بمونه کنار مامان باباش. آخه بعضیا دوست میشن وسطاش میگن گرونیه.
idkb عضویت: 1404/11/09 تعداد پست: 1436 من ذهنم و حسم اینجور کار میکنه موفق باشه من خودمم پارانویام راستش😂😂هرلحظه منتظر بدترین احتمالام
جادوگر_شهر_از عضویت: 1405/05/19 تعداد پست: 333 آره حتما شغل خوب و عرضه داشته. هستن اینجوری. نه اتفاقا طرف بیکار بود موقع ازدواج هیچیییی هم نداشت به این میگن ساختن یک زندگی مشترک نه اینکه طرف بگه بابد خونه و ماشین و طلا و کار عالی و درآمد بالا و فلان داشته باشه تا ازدواج کننخب این میشه سفره آماده
پسر_001 عضویت: 1404/10/05 تعداد پست: 3362 هیچی بمونه کنار مامان باباش. آخه بعضیا دوست میشن وسطاش میگن گرونیه. اره دیگه گفتم بعضیام هستن اونجوری