2777
2789
عنوان

لباس گشاد

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 18 پست
خب خیلیم مهم نیس که تو چه فکری میکنی عزیزم نظرت محترمه البته ولی اهمیتی ندارع

چه خوبه که خودت جواب خودتو میدی،نظر تو و انرژی درمان ها نه تنها برای من بلکه برای اکثریت مردم اهمیتی نداره

معمولا دلیل اتفاق های تاریخی رو مورخ ها بر اساس اسناد و مدارک موجود بیان میکنن،نه حدس و گمانِ چهارتا خرافاتی،

حالا انرژی درمان ها ،جنگیر ها ،پری بگیر ها و دعا نویس ها و پیروانشون میتونن نظرات متفاوتی راجع به وقایع تاریخی داشته باشن،معمولا این نظرات نه محترمه(چون تاریخ رو میپیچونن)و نه مهم

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
چه خوبه که خودت جواب خودتو میدی،نظر تو و انرژی درمان ها نه تنها برای من بلکه برای اکثریت مردم اهمیتی ...

ولی همیشه حق با اکثریت و توده های مردم نیس در حقیقت هیچوقت حق با اونا نیس شاید روزی افتخار تجربه کردنش نصیبت بشه و حرفتو پس بگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی همیشه حق با اکثریت و توده های مردم نیس در حقیقت هیچوقت حق با اونا نیس شاید روزی افتخار تجربه کرد ...

قطعا موافقم،اگر قرار بود همیشه با حرف اکثریت مردم بریم جلو که همون قرن ۲۰ میموندیم،همیشه یک دانشمند یا پژوهشگر بوده که با "شواهد" حرفی خلاف باور های قبلی زده،و همینجوری پیشرفت رقم خورده،اما بر اساس شواهد، علم ،پژوهش

کسایی که بر اساس نظر خودشون و از روی بادهوا صحبت میکنن کلاش هایی بیش نیستن،منظورم تو نیستی،منظورم اون انرژی درمان هاست که با یه سری حرفا فقط مردم رو میچاپن

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
قطعا موافقم،اگر قرار بود همیشه با حرف اکثریت مردم بریم جلو که همون قرن ۲۰ میموندیم،همیشه یک دانشمند ...

قبول دارم ولی من اول تجربه کردم بعد با اینایی که میگی اشنا شدم یعنی یه روزی باهات هم نظر بودم تا وقتی که خودم تجربه کردم من یکساله بیداری کندالینی رو تجربه کردم اونم خیلی خیلی اتفاقی و بدون اینکه چیزیش ازش بدونم