2777
2789
عنوان

ترک کف‌پا

73 بازدید | 17 پست

سلام کف پام مخصوصا پاشنه و انگشت شست پام به شدت ترک های عمیق برمیدارن چون انقد تو آب بودم و لباس شستم وحموم کردم داغونه انواع کرما رو هم امتحان کردم جوراب ژله ای پوشیدم و ..... یه راه حل قطعی درست خسابی بهم بگین توروخدا

اول ی تشت پر آب کن بعد کوکتل مخصوص پدیکور بنداز توش

پاهاتو ی ۲۰ ۱۵ دقیقه بذار بمونه بعدش سوهان و رنده پا بکش و کرم مخصوص ترک پا بزن از روش هم جوراب سیلیکونی بپوش بخواب

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول ی تشت پر آب کن بعد کوکتل مخصوص پدیکور بنداز توشپاهاتو ی ۲۰ ۱۵ دقیقه بذار بمونه بعدش سوهان و رنده ...

این کارم کردم جواب نداد بدترم شد ☹️از ترکای انگشتم خون میومد معذرت میخوام البته حالتون بد نشع

این کارم کردم جواب نداد بدترم شد ☹️از ترکای انگشتم خون میومد معذرت میخوام البته حالتون بد نشع

وایی چه بد

حتما مشکل خاصی دارید اگه میتونید برید دکتر پوست

من دلتنگ کسی هستم که تا حالا ندیدمش. اگه توی تاپیکی راهنمایی تون کردم حداقل یه لایکی چیزی بکنید که بفهمم خوندید

قندنخور

لعنت به مادرمردی که به زنی درسایت نی نی سایت درخواست بده.نظرنخواستم،فقط سوال روبلدی جواب بده،به نظرمن برای دیگران هم کارنداشته باش،خلاصه اش میشه بتوچه،زیادبپیچی بهم وفحش بدی فحشت روپشت گوشی میدم به پدرومادرت تاتعلیق نشم😁😂🤣🤣

وایی چه بد حتما مشکل خاصی دارید اگه میتونید برید دکتر پوست

به مدت دوسال تحت استرس و فشار عصبی خیلی زیاد بودم و تو کارای کشاورزی به شوهرم کمک میکردم مدام پر کفشم خاک میشد از اینورم یکسره لباس با دست میشستم پام همش تو اب بود داغون شدم ☹️💔

آهان ی چیز دیگه هم هست شاید اول خوب پاهاتون رو مرطوب نکردید چون خشک بوده خون اومده

شایدم بخاطر همین باشه نمیدونم راستش

اگر میتونید ی دکتر برید شاید به قول یکی از کاربرا قارچی چیزی باشه