2777
2789
عنوان

گاوین مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 33 پست
هستن ازین بیشعورا؟ما ک میان عیادتمون،شام میارن و خودشون میرن

والا ما خونوادگی سرما خوردیم حوصله خودمونم نداریم حالا اون بنده خدایی که قلب عمل کرده یا مشکلی داره چه عذابی مکشه یه عده خرم میریزن سرشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوووو نیمساعت چیه ما میریم کمپوت و گل میدیم میگیم خوبی میگه آره بعد میایم سر جمع ۵دقیقه😂

حالا دیگه پنج خدایی دروغه پنج دقیقه فاصله دم در تا رسیدن به طبقه اون بنده خدا میشه 😂😂تا بشینی حال و احوال کنی تهش ی چایی بخوری پاشی همین نیم ساعته دیگت

عزیزم میگی عروسی نه دیکه یکی نریض که

بخدا همین ادمان فرقی نداره کجا و چی باشه

ما عمل داشتیم به یارو میگفتیم تو واسه چی موندی برو میرفت میشست یه گوشه میگفت من کاری به کسی ندارم

❌️نر های هول سایت درخواست ندن❌️

نوشتی یه چیز مختصرهمون مختضرم میشع املت املتو بدی مهمون کوفت کنه بعدا شرف برای صاحبخونه نمیزاره

خب دیگ وقتی انقد شعورندارن تاالان موندن دیگ برا شام موندن الان دیگ نمیشه تا 10یا11 بخاطراینا بیمار رو گشنه نگه داشت

برن هرگوهی میخان بخورن معاشرت با اینا ینی ظلم ب خود

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
بخدا همین ادمان فرقی نداره کجا و چی باشهما عمل داشتیم به یارو میگفتیم تو واسه چی موندی برو میرفت میش ...

وا خب سما که روتون نمیشه نادیدش بگیرن و هیچی نزارین جلوش

خب دیگ وقتی انقد شعورندارن تاالان موندن دیگ برا شام موندن الان دیگ نمیشه تا 10یا11 بخاطراینا بیمار ر ...

وای بعد تازه طرف میگه که نه من شام داریم میرم پس گمشو برو خب

نوشتی یه چیز مختصرهمون مختضرم میشع املت املتو بدی مهمون کوفت کنه بعدا شرف برای صاحبخونه نمیزاره

ارع واقعا تاپیکای گزاشته رو در این مورد دیدم طرف میگفت چرا رفویم عیادت قرمه سبزی با مورغ دادن بعد تو میگی املت