2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 31 پست
غیر دولتی بفرست بچه واسه کلاس اول گواهی پایان دوره پیش دبستان رو میخواد

خب اینجا هم غیر دولتی هست.و اینکه اموزشپرورش گف قبل از کلاس اول ی ماه دوره فشرده میزارن براشون.اگه مجازی باشه به چه دردم میخوره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خب اینجا هم غیر دولتی هست.و اینکه اموزشپرورش گف قبل از کلاس اول ی ماه دوره فشرده میزارن براشون.اگه م ...

تو یک ماه فشرده تابستون بعدش کلاس اول زده میشه بچه

من چون معلمم بهت میگم بفرست دولتی امسال

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

خوب گفته قیمتشومن اینجا پرسیدم ۸۵ تومن

منم 85گفتن مهد چکامه قم برای ثبت نام هم باید اول 35تومنشو واریز کنیم از محیط مهد های دیگه خوشم نیومد هرچند اونا هم تفاوت قیمت شهریه شون زیاد نبود بخام پسرمو بزارم پیش دبستانی باید حداقل 70تومن خرج کنم

بعد مجازی بشه پولمو انگار ریختم اشغالی 😐

منم 85گفتن مهد چکامه قم برای ثبت نام هم باید اول 35تومنشو واریز کنیم از محیط مهد های دیگه خوشم نیومد ...

آره منم دقیقا همین فکرو می کنم که اگر مجازی بشه چی... ولی خب چون پسرم خیلی وابسته و غیر اجتماعیه دوست دارم اولین جایی که میره جای خوبی باشه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

بفرستش بره دولتی اگر هزینه ای مشکل داری و بشین خودت با یه دوره خوب تو خونه باهاش کار کن آماده شه برای کلاس اول . دوره آمادگی ورود به مدرسه توش مهارت هایی رو یاد میدن که مامانا با بچه هاشون تمرین کنن که بچه سال اول مدرسش به مشکل نخوره و آماده باشه از نظر روحی روانی هیجانی و درسی . خودم مشاورم . دوره آمادگی ورود به کلاس اول هم دارم اگر خواستی بهم پیام بده راجع بهش بیشتر حرف بزنیم