2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
من نی نی میخام😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭 کی نوبت من میشه خب

ایشالا نوبت تو هم میرسه خواهری😘😍💙

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چند ماهه اقدام کردی اجی؟؟؟

دوماه دیگه میشه دوسال عزیزم. فولیکول بالغ یه عالمه دارم اما نشده. البته ماه قبل تازه انسداد لوله هام رفع شد و باز شدن😢😢 باوجود این اینماهم فک کنم پریود میشم چن درد دارم

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘
دوماه دیگه میشه دوسال عزیزم. فولیکول بالغ یه عالمه دارم اما نشده. البته ماه قبل تازه انسداد لوله هام ...

نا امید نباش دخترررر خوب منم درد دارم فک میکنم الانه ک پریود شم اما با وجود اینکه 5 روز مونده تا پری امروز تستم مثبت شد...بعدشم عزیزم خودت داری میگی ی ماهه فقط لوله هام باز شدن...عجله نکن ماه بعد بارداری ایشالا😍😍😍😍😍😍😍

نا امید نباش دخترررر خوب منم درد دارم فک میکنم الانه ک پریود شم اما با وجود اینکه 5 روز مونده تا پری ...

واااای عزیزم فکرشم اشکمو درمیاره. الهی بحق الله نی نی تو سالم بگیری توبغلت. برای ما منتظرهام دعاکن باور کن خیلیییییی سخته خیلی

سوگند بنامت که تو آرام منی⚘مادر⚘

خدارو شکر میکنم ک فقط تو دوسه ماه اقدام و مصرف ی دوره لتروزول باردار شدم..کارم ب امپولو سونو... نکشید

واااای عزیزم فکرشم اشکمو درمیاره. الهی بحق الله نی نی تو سالم بگیری توبغلت. برای ما منتظرهام دعاکن ب ...

اجیم میفهمم..بخدا من تو همین سه ماه هر بار ک پریود میشدم دنیا رو سرم خراب میشد😔😞