2777
2789
عنوان

حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 62 پست
ببین ی بازه کوتاه اذیت میکنن تموم میشهاین تابستون پول جمع کردم جدا بشم بعد ی دعوای شدید رفتن با پول ...

حالا اشکالی نداره پس انداز میشه برات همین که ازت نگرفتنش خوبه

اگه داری میخونی بفرما چای☕️

حالا اشکالی نداره پس انداز میشه برات همین که ازت نگرفتنش خوبه

نه کلا میگن پولی که خودت به دست اوردی برا خودت

ولی من میخواستم جدا شممم

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره ولی مامان بابام دوست داشتنی ۲۶.۷ اینا شوهر کنم

عه خودت خواستی

آشناییتون سنتی بود ؟

اکانت دست دو نفره خب دوست عزیز حرفی زدم به تاپیکا نگاه نکن دو نفریم با دو سبک جدا روی دو تا گوشی ولی اکانت ها یکیه

اهان پس گردن گیر بوده شوهرتicon

مهم خودتی نگران خانواده نباش

چی بگم مثلا...

هر چه میخواهد دل تنگت بگو

هر چه میخواهد دل تنگت بگو

اینقدر حرف زدم و کسی توجه نکرده دیگه یاد گرفتم فقط سکوت کنم و نگاه کنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

برا من خیلی یهویی شد من دلم میخواست برم ریاضی ولی رفتم انسانی خیلی هم بی میل بودم بهش ولی دیگه چاره ...

خب اونجا چطوری رشته معلمی رو انتخاب میکنین . مثلا چطوری یکی میشه دلیر تربیتی یکی معلم ابتدایی یکی معلم عربی و بکی علوم ؟

خب اونجا چطوری رشته معلمی رو انتخاب میکنین . مثلا چطوری یکی میشه دلیر تربیتی یکی معلم ابتدایی یکی مع ...

وقتی میخوای وارد فرهنگیان بشی موقع انتخاب رشته مشخص میکنی که مثلاً آموزش ابتدایی میخوای یا دبیری یه درس خاص. بعد اگه مثلاً دبیری علوم رو انتخاب کنی همون رشته رو میخونی تجربی و بعد معلم علوم میشی. برای عربی تربیتبدنی و بقیه درسها هم تقریباً همینطوره.

24/7

وقتی میخوای وارد فرهنگیان بشی موقع انتخاب رشته مشخص میکنی که مثلاً آموزش ابتدایی میخوای یا دبیری یه ...

ریاضی و تجربی الف آورده بودم برا انسانی ب چون میخوام معلم بشم رفتم انسانی