2777
2789
عنوان

💙 رفع ترک پا ⭐️ ازسارابپرس ⭐️

35 بازدید | 2 پست

سلام

💙 رفع ترک پا

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

چند تا وسیله باید بخری:

✅️ پاشنه پوش آدور ⬅️ یک حالت چرم مانند داره خیلی خوبه.

✅️ کرم کاسه ای جی ⬅️ مدل جوانه گندمش رو گرفتم

✅️ روغن کرچک

✅️ قلم ترک پا اسپیرولینا برند rnj

✅️ ۵_۶ جفت جوراب نخی

✅️ ۲ جفت کفش دمپایی جلوبسته برای دستشویی و آشپزخونه

✅️ کیسه حموم از این مدل رنگ قرمز

✅️ صابون پرچرب سیو یا کرم دار یا صابون گلیسیرین فیروز

✅️ مصرف زیاد مایعات ⬅️ هر چه قدر آب می خوری چند تا لیوان اضافه کن

✅️ روزی نیم ساعت پیاده روی ⬅️ گردش خون رو توی پاهات باید بالا ببری

💡 روزی یک بار پاهاتون حدود ۵_۱۰ دقیقه بذار روی تشت آب ولرم و با کیسه و صابون تمیز کن.

❌️❌️ از سنگ پا یا رنده پا استفاده نکنی فقط با کیسه.

💡 موقع خواب هیچی نپوش پا ازاد باید باشه. بقیه اوقات همیشه جوراب پاهات باشه.

💡 هر وقت پاهات خیس شد پاهات رو خشک کن و یک جوراب دیگه بپوش. پاها همیشه خشک باشن.

💡 روزی چند بار کرم کاسه ای جی و روغن کرچک و قلم ترک پا رو به پاهات بزن ⬅️ بعد پاشنه پوش رو بپوش بعد روی پاشنه پوش جوراب بپوش.

✅️✅️ مهم ترینش همین پاشنه پوش هست حتما بخر. پلاستیک پاهات نکنی.

این کارها رو بکن پاهات بعد از چند هفته صاف صاف میشه به شرط این که هر روز انجامشون بدی.

@ازسارابپرس

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

⚠️ اون قلم ترک پا کوچیکه زود هم تموم میشه نخرید هم اشکال نداره. فقط ترک ها رو به هم نزدیک می کرد.

✅️✅️ اما پاشنه پوش آدور و کرم کاسه ای جی و روغن کرچک رو حتما بخرین.

من روغن کرچک دست ساز از عطاری خریدم.

همه ی کارهایی که بالا گفتم همه رو در کنار هم انجام بدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.