2777
2789
عنوان

I hate my mom

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 21 پست
خیلی خوشحالم که این تاپیکو زدی۲۵ سالمه لیسانس دارم و سر کار نرفتممنم خستم از جفتشون چون سلامت روان ن ...

من باهاش حرف میزنم جمله دوم دعواست

حالم اصلا کنارش خوب نیس

کاربر قدیمی 96 اینا
گاهی ی کوچکتر بزرگتر و نصیحت میکنه میتونی اروم بهش بگی مقایسه نکن .اون که باهات دوست نشده صدرصد اشتب ...

شاید الان تو بعد های زندگی خودمم

دو سه ساله مطمئن شدم از ذاتش و دیگه مهم نیست

کاش بدونیم صرفا مادر بودن به معنی قداست نیست

کاربر قدیمی 96 اینا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحالم که این تاپیکو زدی۲۵ سالمه لیسانس دارم و سر کار نرفتممنم خستم از جفتشون چون سلامت روان ن ...

عزیزم ...کاش این خلا تو جامعه نبود تو همه موارد من میبینم یه خلایی هست تو جوونها.ارتباط گیری با نسل جدید سخته.واقعا مشاوره نیازه .و در نهایت ازدواج کنی و ....یاکارکنی ک مستقل....

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

عزیزم ...کاش این خلا تو جامعه نبود تو همه موارد من میبینم یه خلایی هست تو جوونها.ارتباط گیری با نسل ...

خیلی دارم اذیت میشم باهاشون

خانواده قدیمی ک نه تحصیلاتی دارن نه هیچی

بهم میگن هر وقت شوهر کنی اونوقت اختیارت دست خودته انگار اسیر گرفتن! من اصلا دلم نمیخواد ازدواج کنم چون الان واقعا رابطه ها افتضاحه و انقدر ظرفیت روانیم پر شده که تحمل از چاله به چاه افتادن ندارم!

نه اعتماد به نفسی برام مونده نه هیچی

جوری رفتار میکنن ک انگار بچم!

25 سالمه اینا برام تصمیم میگیرن!

متنفرم از مسافرتای فامیلی دهات ک منو میبرن همش تو خونه دهات باید زل بزنم ب ی جا نه هم صحبت درستی نه فامیل درستی! اگه بگم نمیام بابام شروع میکنه ب تحقیر جلو در و همسایه و کتک ! به زور میبرنم! اونجام جلو فامیلا تحقیرم میکنه در حدی ک فامیلا هم فهمیدن پشتم خالیه راحت میتازونن و باهام بد رفتار میکنن! یه مشت ادم تاکسیک فضول شد فامیل!

دلم خیلی شکسته

نه شرایط ازدواج دارم نه پارتنر حامی نه میزاره کاری که دوست دارم انجام بدم! میگه چون تو اموزش زبان خوندی حتما باید تدریس کنی😐😐 یا تدریس یا هیچی!

فامیلای احمقمونم مدام میگم چرا نشستی کنج خونه برو هر کاری ب جز تدریس در حالی ک نمیدونن تو خونه ما چ خبره

خیلی دارم اذیت میشم باهاشونخانواده قدیمی ک نه تحصیلاتی دارن نه هیچیبهم میگن هر وقت شوهر کنی اونوقت ا ...

اونیکه خانواده حمایتگر داره همه چیز داره بنظر من

کاربر قدیمی 96 اینا