2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

کاش برا منم پاره میشد تا اینقدر هر موقه رابطه مرگم نبود هر موقه شوهرم ازم رابطه میخواست انگار میخواد ...

عزیزم منم موقع زایمان طبیعی پارش کر ن بعد بخیه زدن

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  

مراقبت مدارا و مراعات لازمه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

عزیزم منم موقع زایمان طبیعی پارش کر ن بعد بخیه زدن

برا منم بخیه زدن ولی بخیه ها باز شدن باز مجدد رفتم ترمیم حالا باز خیلی تنگ کرده موقه رابطه یکم درد دارم همش حس میکنم میخواد جایی که بخیه زدن دوباره پاره بشه

برا منم بخیه زدن ولی بخیه ها باز شدن باز مجدد رفتم ترمیم حالا باز خیلی تنگ کرده موقه رابطه یکم درد د ...

ای بابا چقدر گذشته از وقتی ک بخیه زدی یعنی قبل از اینک بخیه بزنی حس تنگی نداشتی

ایلیا نفس مآنی عشق بایی  
ای بابا چقدر گذشته از وقتی ک بخیه زدی یعنی قبل از اینک بخیه بزنی حس تنگی نداشتی

چرا بابا قبل زایمان اولم خیلی بد بود میگم موقه رابطه میمردم و من هیچ حسی نمیگرفتم غیر از درد بعداز زایمان اولمم که بخیه باز شد گفتم من که دوتا بچه میخوام دومی رو آوردم و بعدش رفتم ترمیم الان ۲ سال از ترمیمم میگذره راضی ام ولی یکم درد دارم موقه رابطه