2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پاشدم واسه نمازبعدش چون پدرشوهر و مادرشوهر جان میخوان بیان اینجا واسه صبحونه بیدار موندم تا به کارام ...

خدا قبول کنه. دوستشون داری؟

توانا بود هر که دانا بود زدانش دل پیر برنا بود

آدم گاهی نمیدونه چش هست ، فقط یه جایی را میخواد که بیاد برای بقیه که مثل خودشن بنویسه که بابا همه مثل هم هستبم . هر کدوم یه علتی داره بیدار بودنمون . ولی فقط من تنها نیستم .

من دیروز برای پیشگیری اورژانسی به فاصله ۱۲ ساعت ۴ تا ال دی خوردم

حالت تهوع گرفتم

از دیشب دیگه حالم داغونه

حتما هرمون هام به هم ریخته

اصلا نخوابیدم و از شدت کلافگی و ناراحتی و درد شکمم فقط گریه کردم

آدم گاهی نمیدونه چش هست ، فقط یه جایی را میخواد که بیاد برای بقیه که مثل خودشن بنویسه که بابا همه مث ...

از ناآرامی روحیه

یا خدا

خیلییی خوووبه، هم پرونده های خارجی داره هم ایرانی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

هر روز به هوای سرکار رفتن زود بیدار میشم دیگه بدنم عادت کرده، البته شب ها هم تقریبا زود میخوابم.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
هر روز به هوای سرکار رفتن زود بیدار میشم دیگه بدنم عادت کرده، البته شب ها هم تقریبا زود میخوابم.

آره ساعت بدنت اینطوری تنظیم شده

قراره صبح زود برق بره ،ماشین لباسشویی روشن کردم ، کلا ۶ و نیم صبح بیدارم

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

شب زود خوابیدم 5بیدارم دیگه

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅😅.....(اعتماد🚫) جاده اییه ک مقصدش تنفره.....من😊... شیفته 😍آدمهایی هستم که مراقب تاثیر کلامشان بر قلب و روح دیگران هستند...(یه خردادی خوش قلب😍)

خدا قبول کنه. دوستشون داری؟

اره بابا خیلی😂😂

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊