مهساm10 مدیر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 13825 عنوان کی بیداره | مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 45 پست دخترمو اوردمش بیمارستان بستری کردم☹️خودمم ب شدت مریضم ازینورم دندووووون درد تخت هم نیس برا خوابنیعنی بدترین روزامو میگذرونم ❤️ امروز | 03:07 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 تو اها با اسی قاطی کرده همون تاپیک ک قرار بود اینده رو پیش بینی کنم براشگوشیم قاطی داره رو ۲۴درصد کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 غلط بیجا کردی چ بد دهنی همیشه اینجوری شعور خوب چیزی کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
khackendaz عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 6739 چ بد دهنی همیشه اینجوری شعور خوب چیزی زر نزن . ریپ نزن وگرنه اسکرین شات درخاستت رو میزارم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 زر نزن . ریپ نزن وگرنه اسکرین شات درخاستت رو میزارم چی میگی بابا از سالها و ماها یبار یکی گوشیش قاطی کرده ی درخواست اومد برات اونم خودم اولین بار میبینمت نمیدونی از خوشحالی چکارکنی حرمت خودتو بدون کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
khackendaz عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 6739 😂😂مطمعنی اشتباهش نگرفتی؟ دیدی بدرد نخور میگه گوشیم قاطی کرده عوضی
khackendaz عضویت: 1404/09/10 تعداد پست: 6739 چی میگی بابا از سالها و ماها یبار یکی گوشیش قاطی کرده ی درخواست اومد برات اونم خودم اولین بار میبینم ... گوه نخور راهت رو بکش برو مردک
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 11439 چی میگی بابا از سالها و ماها یبار یکی گوشیش قاطی کرده ی درخواست اومد برات اونم خودم اولین بار میبینم ... حالا ضایع شدی طلبکار هم هستی😂
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 گوه نخور راهت رو بکش برو مردک اللهم صل علی محمد و آل محمدنریپ دیگ کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 حالا ضایع شدی طلبکار هم هستی😂 بخدا گوشی قاطی دارهباطری خراب خودش میاد بیرون میزنه صفحه رو باز بسته میکنهاخ من مخم کی چنین چیزی میکشهباورکن اولین بار دیدمش کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 11439 بخدا گوشی قاطی دارهباطری خراب خودش میاد بیرون میزنه صفحه رو باز بسته میکنهاخ من مخم کی چنین چیزی میک ... مثل مرد پای حرفت باش بگو درخواست دادم بعدم تیمام ی اشتباهی کردمآخه دلیلت بی منطقه خیلیبعدم گوشی قاطی داشته بالاخره درخواست دادی حالا چه از دستی چه بی اختیار
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 مثل مرد پای حرفت باش بگو درخواست دادم بعدم تیمام ی اشتباهی کردمآخه دلیلت بی منطقه خیلیبعدم گوشی قاطی ... من میگم بخدا عهخواستم ب اسی درخواست بدم برا پیش بینی آینده اینو گرفت آخ این کیه من وقتم هدرش کنم کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
mrvs عضویت: 1397/01/01 تعداد پست: 509 مثل مرد پای حرفت باش بگو درخواست دادم بعدم تیمام ی اشتباهی کردمآخه دلیلت بی منطقه خیلیبعدم گوشی قاطی ... تازه شم نمیدونم اینه یا ن اینقد میدونم یکی دیگ رو گرفتدیگ نمیدونم کیه.الانم درخواستارو نگا کردم خالی کاربری اقاkurdestan.sqzمن همان دیوانه اییم.که بعد از مرگت مادر.زندگیم دیوانه ایی را قبول کردم
cifer عضویت: 1401/07/06 تعداد پست: 11439 تازه شم نمیدونم اینه یا ن اینقد میدونم یکی دیگ رو گرفتدیگ نمیدونم کیه.الانم درخواستارو نگا کردم خالی 😂داداش حسابی سرت شلوغه ها