2777
2789
عنوان

کسی هست میخوام در مورد صاحبخونه ام درد دل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 55 پست
چرا اینقدر زیاد بگو 50 نگهدار برای تعمیرات وقتی پولتو نداد برا چی تخلیه کردی

مثلا شما خونه جدید بری تمیزش نمیکنی؟

کارگر نمیگیری؟

میگه باید پول کارگر هم شما بدید

بهش گفتم روزی که من اومدم اینجا پر از خاک و گل بود چرا کار گر نگرفتی واسم تمیز کنه؟

دقیقا ماهم همینو بهش گفتم اینجوری شستمون پهنمون کرد ور افتاب و همسایه آورد و...

شکایت کن یه اظهارنامه براش بفرست توش بگو که پولتو بده یه تعمیرکار بیار برآورد هزینه کنه بعد برو شکایت کن ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکایت کن یه اظهارنامه براش بفرست توش بگو که پولتو بده یه تعمیرکار بیار برآورد هزینه کنه بعد برو شکای ...

ایناش به شوهرم مربوطه من بیشتر ابروریزی هایی که کرد اذیتم کرد

گفت ببین بقیه واحدها عین دست گل شما فقط کثیفی

اونم درصورتی که سه سال همسایه بودیم نون و نمک هم خوردیم

عزیزم اگه ناراحت نشی زیادی از سادگی خودت هست. چرا همسایه وصاحبخونه رو ، راه به خونت میدی.؟ یه بار همینقدر که گفتی کیفیت وسایل خونه بده و فیلم میگرفتی نگه میداشتی بس بود. حتی اجازه دادی همسایه ها رو آورده خونت و برات درس تمیزی و ...گذاشته. معلومه صاحب خونه یه آدم ندید و بدید و تازه به دوران رسیده بوده که الکی جو برش برداشته. میتونی شکایت بکنی ازش و شاید یه کارشناس بفرستن برا تشخیص . امکان داره اونجا هم بگن با همدیگه به توافق برسین . با یه بزرگتری همسرت بره فوقش یه مقدار پول بدین و قضیه رو تموم بکنین . پولت رو کامل نداده ، نبایدخالی میکردی . فردا واسه دادن بقیه وجهتون، میپیچونه.

عزیزم اگه ناراحت نشی زیادی از سادگی خودت هست. چرا همسایه وصاحبخونه رو ، راه به خونت میدی.؟ یه بار ه ...

من راهشون ندادم داشتیم اساس کشی میکردیم این کار رو کردن

وقتی هم گفتیم کلید نمیدیم تا پول ندی این الم شنگه رو به پا کرد

عزیزم اگه ناراحت نشی زیادی از سادگی خودت هست. چرا همسایه وصاحبخونه رو ، راه به خونت میدی.؟ یه بار ه ...

منم همش میگم این یعنی نمیفهمه وقتی تو یه خونه ای سه سال زندگی میکنن دیگه مثل روز اول نمیمونه؟

خوب معلومه وسیله آک با سه سال کار کرده فرق داره

بعدم اجاره پس برای چی میدن ادما؟پول پیش برای چی میدن؟

خوب برای اینکه خونه مستهلک میشه...

این یه چیز طبیعی هست بخوای مستهلک نشه نباید اجاره بدی یا توش زندگی کنی...

حالا خودش نمیفهمه مادرش که سنش بیشتره زندگی کرده هم نمیفهمه

من راهشون ندادم داشتیم اساس کشی میکردیم این کار رو کردن وقتی هم گفتیم کلید نمیدیم تا پول ندی این الم ...

بعضی آدما حرف تو کله اشون نمیره . واسه اون بنظرم بهتر میشد زنگ میزدین 110 تا بیاد صورتجلسه بکنه من که صاحبخونه رو ندیدم و نمیشناسم ولی هر آدمی یه زبون فهم داره به یکی نگفته خودش وظایفش رو میدونه به یکی باید یه بار یاچن بار باید گفت و یه نفر پیدا میشه حرف حساب حالیش نمیشه بااون هم متاسفانه باید با زبان خودش حرف زد و...بنظرم همون 110 میومد میگفتین کلیدر و گرفته پول مارو نمیده و...

منم همش میگم این یعنی نمیفهمه وقتی تو یه خونه ای سه سال زندگی میکنن دیگه مثل روز اول نمیمونه؟خوب معل ...

بله موافقم . به مادرش یا خودش میگفتی خودت همون آدمی هستی که ده سال یا سه سال پیش بودی بالطبع نه ، پس چطور انتظار داری خونه هم تغییر نکنه بقول شما تو استفاده کیفیت پایین باشه بخصوص تو شیرآلات و.. زود خراب میشن.

بله موافقم . به مادرش یا خودش میگفتی خودت همون آدمی هستی که ده سال یا سه سال پیش بودی بالطبع نه ، پس ...

گفتم پلی بی فایده بود

نمیدونم واقعا ادما چرا اینجور میکنن بعد میگیم چرا برکت رفته و...

بسپارشون به خدا،یکی بهم ظلم کرده بود ۵ سال پیش،امسال اومد تو خونه ام داشت تعریف می کرد تو همون شرایط من ده برابر بدتر بهش ظلم شد،و از حال بعدش تعریف می کرد که دقیقا عین حال خودم بود،دلم خنک شد