2777
2789
خب تو اینو باید از نوع شخصیتش تشخیص بدی بعضیا چیزی نمیگن بعضیا اما میگن شاید میگه تا بری تراپیست یا ...

میگ قدم بزن من نمیتونم خسته میشم میگ ورزش کن. من نمیخام بعد گفت برو بابا مال این حرفا نیستی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میگ قدم بزن من نمیتونم خسته میشم میگ ورزش کن. من نمیخام بعد گفت برو بابا مال این حرفا نیستی

خب یکم پر انرژی باش حالتو خوب کن البته حرف اونم درست نیست یعنی چی برو بابا اون باید درکت کنه وقتی حالت بده کمکت کنه باهات حرف بزنه نه که بیاد بدترش بکنه ولی کلی میگم نه اینکه بخاطر اون حالت رو خوب کنی نه ولی خوشحال باش با هرچیزی ک میتونی

ادم نکته بینی هست فردا هزار ایراد ازت میگیره

مثل اسب راه میره خودش میخاد منم خسته نشم مثلا مسیر طولانی رو میگ. چ عیبی داره راه برم. ب خودم شک کر دم ک نکنه من مشکل دارم. همه اینقدر راه پیاده میرن

مثل اسب راه میره خودش میخاد منم خسته نشم مثلا مسیر طولانی رو میگ. چ عیبی داره راه برم. ب خودم ش ...

چه ربطی داره خب هر کسی قدرت بدنیش با بقیه فرق داره و احتمالا اون عادت داره به پیاده رویی

مثل اسب راه میره خودش میخاد منم خسته نشم مثلا مسیر طولانی رو میگ. چ عیبی داره راه برم. ب خودم ش ...

پیاده روی خوبه اگر سرعتش تنظیم باشه

اگه زیاد غر زدی شاید برا همونه

شایدم از این پسراست نمیتونه درک کنه فقط خودشو مد نظر داره ک خیلی بده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

مرسی گلم. چی بگم بهش ک بگم ناراحت شدم

اگه خواستی ناراحتیت رو بگی اعتماد به نفست رو از دست نده فقط بگو میدونم که بی انرژی ام و حالم خوب نیس اما من ازت انتظار دارم که تواین شرایط کنارم باشی باهام حرف بزنی نه اینکه حالم رو بدتر کنی

اگه خواستی ناراحتیت رو بگی اعتماد به نفست رو از دست نده فقط بگو میدونم که بی انرژی ام و حالم خوب نیس ...

حرف میزنه باهام. ولی آخرش ی جور بدی میگ توافسرده ای منم مریض کردی درصورتی ک اصلا نشون نمیدم بیرون هیچ اذیتی ندارم براش

پیاده روی خوبه اگر سرعتش تنظیم باشهاگه زیاد غر زدی شاید برا همونهشایدم از این پسراست نمیتونه درک کنه ...

چهارتا خیابون پیاده.رفتبم ماشینش خرابع توقع داشت بیشتر راه برم icon

پیاده روی خوبه اگر سرعتش تنظیم باشهاگه زیاد غر زدی شاید برا همونهشایدم از این پسراست نمیتونه درک کنه ...

آره درک نداره خسته میشم پاهام شکست چ عادتیه اون همه راه رفتنشو نمیفهمم. خدایی. دوسه ساعت توراه بودیم میگفت تا در خونه. بریم پیاده