2777
2789
عنوان

شوهر عوضیم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 36 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

چرا مذهبیه اما نماز نمیخونه

آها

کاربرpkazemi86 هستم ۲۱ روز تعلیق شدم تا زمان آزاد شدنم با این کاربریم میام. آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم می کشی؟!💚برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان صلوات 💚الهم عجل لولیک الفرج💚 درخواست دوستی آقایون پذیرفته نخواهد شد

عزیزم منم توی همین وضعیت بودم چند سال پیش.

تازه من شوهرمم خودشم اهل نماز خوندنه.

ولی من یکم بیشتر اهمیت میدادم به این چیزا.

اکثر مردم توقع دارن هرکسی که نماز میخونه و اهل قرآنه دیگه عصبانی نشه و دعوا نکنه😄

کلا شوهر منم میگفت اخلاقتو درست کن.

چون عصبانی میشدم میگفت خدا نمازهای تورو قبول نمیکنه

به دل نگیر.هرچی میگه سکوت کن

من و شوهرم مذهبی هستیم منتها اون نصف شبم می خونه

من می بینم خودش کارش گره خورده میگم کمتر برای سلامتی و پولدار شدن و موفق شدن خواهرای فراوانت

دعا کن خودتم دعا کن اخه ماشا مررزهای خوشبختی و پولدار شدن ودر خدمات بودن شوهر رو خیله

وقته طی کردن حالا ببینمشون تیپ و قیافه افتضاح

از شوهر کلی بزرگتر.نمی دونم چطوری بعضیا اونقدر شانس دارن

منم به این نتیجه رسیدم این نصف شب براشون دعا می کنه دلم نی خواد شوهرمو جر بدم اخه یمی از خواهراش اصلا محلم نمیزاره زشت خانم

عزیزم منم توی همین وضعیت بودم چند سال پیش.تازه من شوهرمم خودشم اهل نماز خوندنه.ولی من یکم بیشتر اهمی ...

اخه استغفرالله حرفهایی بدی به خدا میزنه که قابل گفتن نیست

یکی داشتیم زنشوطلاق داد شوهرم گفت زنت خوب بود چرا جداشدین گفت سجادش پهن بود وسط خونه همش نمازوقرآن ومن دوست نداشتم حالا یه زن گرفته گندش درامده که دوسپسر داره وخانواده پسره هرروز زن جدیدوفحش میدن وطردشون کردن

پدرومادرپسره میگن مالیاقت عروس اولیو نداشتیم

الهی تو آنی که آنی توانی جهانی تپانی ته استکانی