2777
2789
عنوان

متخصص زنان و زایمان در قم

| مشاهده متن کامل بحث + 16629 بازدید | 34 پست

سلام دوستان، 

منم دنبال متخصص زنان و نازایی میگردم تو قم که تشخیصش عالی باشه. ده ساله درگیرم اما هیچ دکتری نتونست حالا هم که اومدم قم و قصد بارداری دارم باردار نمیشم و خیلی نگرانم. شما کیو معرفی میکنین؟ 

پیش دکتر دلاوری رفتم اما ترجیح میدم پیش کسی دیگه برم. 

یه دکتری باشه که هم حوصله داشته باشه گوش بده و جواب بده هم زودتر نوبت بده. هم الکی دارو تجویز نکنه. 

اگه سنگ و صخره تو راه آب نبود هرگز صدای آب جذاب نبود

من هر دو تا زایمانم رو پیش دکتر مرجان سخایی انجام دادم و البته بعد از زایمانم پیششش لابیاپلاستی هم کردم چون پیش شوهرم خجالت می کشیدم کارش خیلی خوبه هم زمانی که باردار بودم و کمکم می کرد و هم وقتی جراحی انجام دادم اصلا اذیت نشدم و خیلی خوب بود جراحی ام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر دو تا زایمانم رو پیش دکتر مرجان سخایی انجام دادم و البته بعد از زایمانم پیششش لابیاپلاستی هم ک ...

عزیزم سلام 

از زایمانتون چند وقته میگذره؟

واینکه عملشون خوب بود زیاد شکمو پاره نمیکنن؟؟

من سه سال پیش واسه زایمان سزارین رفتم پیش دکتر مرجان سخایی . کارش خیلی حرفه ای و خوب بود من خیلی راضی بودم. خیلی هم تعریفش و شنیده بودم قبل اینکه برم پیشش. خیلی دکتر محترم و با اخلاقیه خیلی وقت میذاره واسه بیمارش. مطبش تو خیابابون صدوقی جنب داروخانه امام رضا هست. شماره مطبشم اینه 02532902863

من هر دو تا زایمانم رو پیش دکتر مرجان سخایی انجام دادم و البته بعد از زایمانم پیششش لابیاپلاستی هم ک ...

سلام عزیزم  شما عمل لابیاپلاستی پیش خانوم دکتر سخایی انجام دادی راضی بودی؟ چون من میخوام برم پیش ایشون خیلی نگرانم کارشون چجوریه چقدر هزینتون شد؟ 

دکتر سخایی از همه اینایی که گفتی بهترن 

من واسه بارداری اولم تحت نظر ایشون بودم. خیلی دکتر خوب و با وجدانیه. خیلی هم اخلاق خوبی داره. با راهنمایی هایی که کرد هم دوران بارداری هم زایمان خوبی داشتم.

من دو تا سزارین پیش دکتر پورمجیب رفتم

هیچکدوم رو هزینه نگرفتن با وجود اینکه حتی به مطب ایشون هم نرفته بودم تو بارداری

موقع زایمان رفتم مطبشون گفتم برای سزارین اومدم گفتن بیا فلان بیمارستان تو ساعت شیفتم عمل میکنم

من دو تا سزارین پیش دکتر پورمجیب رفتمهیچکدوم رو هزینه نگرفتن با وجود اینکه حتی به مطب ایشون هم نرفته ...

عزیزم من ماه آخر هستم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید قمی نیستم قرار بود تهران سزارین بشم که فعلاتهران میترسم برم ،به پیشنهادیکی ازاقوام رفتم علوی سلطانی یه نوبت نمیدونمم دستمزد جدا میگیره یا نه ،اما برام عمل خیلی مهمه جای بخیه هاتون چطور بود؟ روند بهبود؟ گلپایگانی بودین؟

عزیزم من ماه آخر هستم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید قمی نیستم قرار بود تهران سزارین بشم که فعلاتهران ...

بله گلپایگانی بودم خیلی عالی بود شکرخدا

همخ چی هم نرمال بود،جای بخیه من به صورت یه خط که انقدر روشن معلوم نیست،ترک هایی که بر اثر چاقی ایجاد میشه رو شکم رو دیدی انگار یه ترک چاقی باشه اونطوریه نه بیتر

نه،یادم نیست کی بهم پیشنهاد کرد یا چطور شد،شایدم تو اینترنت دیده بودم

ببخشید عزیزم شماره ای از دکتر پورمجیب ندارین که بتونم با منشی صحبت کنم ؟ آخه هفته های آخرم میخوام ببینم قبول میکنه الان برم سزارین چون قم زندگی نمیکنم میترسم بی نوبت برم اصلا قبول نکنه، شما کی باهاش عمل شدین؟