2777
2789
اع اره افکارو منحرف کردی😂

اون روزی که اسم کاربریمو زدم به ذهنم خطور نمیکرد کاربرا فکر کنن اسممه

یبارم تو امضام نوشتم اذر ماه تولدمه ...نه اسمم....بازم کاربرا میگن آذر خانم...اذرجون😐😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
تکرار سریال هشت و نیم دقیقه رو نگاه میکردم اسم دختره یلدا مهاجری بود دیگه اون اومد ذهنم موقع ثبت نام ...

تو باش دیگه با یه سریال جو نگیرتت😂😂😂

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهم اینه خودت دوسش داشتی

عه

من الان زوم کردم رو عکس پروفایلت

از دور ادم فکر میکنه یک مرد مو فرفری دراز کشده رو چمن دستاشم زیر سرش با سیبیلای قاجاری

چقدر واقعیش خوب و قشنگه💔

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑

اون روزی که اسم کاربریمو زدم به ذهنم خطور نمیکرد کاربرا فکر کنن اسممهیبارم تو امضام نوشتم اذر ماه تو ...

عجب به منم همچین حسی داد😂😂

عجب به منم همچین حسی داد😂😂

وااای خدا😂😂😂

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
عهمن الان زوم کردم رو عکس پروفایلتاز دور ادم فکر میکنه یک مرد مو فرفری دراز کشده رو چمن دستاشم زیر س ...

جدی اینطوری دیده میشه😂😂😂

حضرت ابوالفضله آقاجانم

جدی اینطوری دیده میشه😂😂😂حضرت ابوالفضله آقاجانم

اره واقعا

تازه اون اسبه

من فکر کردم بیرجامه سفیده پای مردست😂

حوصله امضا ندارم.... خودتون به یک پند اخلاقی فکر کنید ... انگار من تو امضام گفتم😑

الان یوقت بهت گفتم آذر ناراحت نشی یه آن معز آدم دستور میده نفهمه😂😂😂

نه عزیزم

عادت کردم

باورت میشه یجورایی باهاش ارتباط برقرار میکنم

دیگه تو وجودت رخنه کرده بخای نخای باید بخای😂😂

#من #تسلیمم 😂