آروینا۷۷ مدیر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 عنوان خدا الهی خیر نبینه | مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 49 پست زن عقدی شوهرم که بدبخت کرد شوهرمو و گزاشت رفت حالا من باید طلاهامو بفروشم قسطا اونو بدیم ای خدا کجایی الهی خیر نبینه نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است 1397/03/29 | 12:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلا53 عضویت: 1395/06/14 تعداد پست: 26764 دقیقاااااا خجالتم نمیکشن نمیدونم این خدا کجاس ک جواب اینارو نمیده 😔😔😔😔😔 خاهر عین دسته گلم زدن ... بمیرم الهی.اعصابم خراب شد😤دوست منم همینطوربودبخدا؛آخرشم مجبورشدچندتاشاهدالکی باپول جورکنه که جونشونجات بده😢
elsa73 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1010 بمیرم الهی.اعصابم خراب شد😤دوست منم همینطوربودبخدا؛آخرشم مجبورشدچندتاشاهدالکی باپول جورکنه که جونشون ... خدانکنه بمیری عزیزم😔😔😔😔خاهرمنم همینجوری شد ولی مهریشو تا قرون اخر گرفت مرتیکه رو سوزوند،ایشالا ایندشون روشن باشه همیشه باش حتی از دور من دلخوشم به بودن تو دوست عزیز اگه مخالف نظرمنی نه لایکم کن نه ریپلایی با ریپلایی کردنت شعور خودتونشون میدی مرسی اه
مهربانمظلومپاسخگو عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 257 چرا خیر نبینه خب حق شرعیه که خود خدا براش معین کرده جدی مبگی شما خانمی واقعا من همون مهربان مظلوم پاسخگو هستم قدیمیم ولی کاربریم تعلیق کردن منتظرم هاااااا
مهربانمظلومپاسخگو عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 257 حق شرعیشو گرفت تموم شد رفت حقای فرعیشه جریان چیه من همون مهربان مظلوم پاسخگو هستم قدیمیم ولی کاربریم تعلیق کردن منتظرم هاااااا
مهربانمظلومپاسخگو عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 257 اره زن اولش کجا رفت چرا طلاقش داد من همون مهربان مظلوم پاسخگو هستم قدیمیم ولی کاربریم تعلیق کردن منتظرم هاااااا