2789
عنوان

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 83 پست
سلام دوستان .امیدوارم نی نی هاتون سالم باشه و هر جنسیتی ک خدا داده راضی باشید و خوشحال من امروز موع ...

نه دیگه عزیزم اگه بالا میاری ینی اچ سی جی تو خونت بالاست و بری آزمایش نشون میده حتمن.

شاید در جهانی دیگر….

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شنیدم اگه کف کنه ینی ادرارتون اسیدیه و نی نی دختر ادرار رو اسیدی میکنه و با جوش شیرین که یه ما ...

من انجام دادم هیچ واکنشی نشون ندادحتی تکون دادم ولی هیچ تغییری نکرد.

سرم بالاست چون بالا سرم خداست👑

اخرشم نفهمیدیم تست جوش شیرین چجوریه. من دو تا نظریه کاملا متفاوت خوندم. معلوم نیس کدومش درسته. یکی میگه واکنش نده دختره، باز یکی میگه دختر اسیدیه و باید واکنش بده.

گیج شدیم بیشتر 😩

کنار تو درگیر آرامشم . . .
اخرشم نفهمیدیم تست جوش شیرین چجوریه. من دو تا نظریه کاملا متفاوت خوندم. معلوم نیس کدومش درسته. یکی م ...

ب نظرمن اونکه میگه دختر واکنش میده و کف میکنه منطقی تره.چون قبلنم شنیدم ادرار مادر دختر اسیدیه و مادر پسر قلیایی

شاید در جهانی دیگر….

علایمت چیه شما؟

ترشی وشوری خیلی دوست دارم خیارشورخیلی دوست دارم نی نی روزیرناف احساس میکنم صبحاخیلی خوابم میاددوست دارم تا۱۲بخوابم ولی شبادیرخوابم میبره همیشه داغه بدنم گرگرفتگی دارم دست راستم پوست پوست وخشکه اگه سوال دیگه ای داری بپرس گلم.

علایمت چیه شما؟

سینه هام یکم بزرگ شده  ب ا س ن م  دوسه شبه سمت چپش یکم دردمیکنه جفتم اوایل سرراهی بودوخونریزی داشتم خطروی شکمم ازبالای واژن هست تازیرسینه ها توضیحاتم کامل بود خخخ