2777
2789
عنوان

خودزنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 70 پست
😐نمیردیمو معنی خود نزنی  رو هم فهمیدیم😐😐😐 همینا خواهر من  خود زنی ب حساب میاد.ح ...

دست خودم نیست این قدر سرکوفتم می زنه این قدر تو سرم می زنه این قدر بازجویی می کنه روانی می شم 

بهش گفتم می گه بچه داریم ! باید به پای بچمون بسوزیم می گه نه می تونم به تو بدمش نه خودم تنهایی می تو ...

بگو پس الکی جوونی جوونی نکنبشین سر جات زندگیتو بکن طلاق طلاق نکن

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو خودت کار کن گلم ببین ما زنا همه لطیف و شکننده ایم و مردا هم تمام تلاششونو برای تضعیف ما میکنن پاش ...

آره دقیقا دوست داره فقط لهم می کنه و عین یه ابزار فقط استفاده مالی و رابطه ای کنه فقط می خواد من زجر بکشم خیلی پیرم کرده به خدا 

تو هم عیبای اونو جلو چشمش بیار تو هم اونو خانوادشو ماخذه کن منم تا شوهرم میاد بد خواهرمو بگه حتی تو ...

اتفاقا از دیروز شروع کردم به این کار تا می گم می گه به تو ربطی نداره میگم چطور به تو ربط داره منم هی می گم 

دائم می گه حسرت دارم که زندگی خوبی داشته باشم ولی بچه نمی ذاره طلاقت بدم دائم می گه 

بگو تو هنر داری همین زندگیو بساز تو همین زندگی خودتو خوشبخت کن با هرکی باشی همین میشه وضعت چون تلاشی برای بازسازی روابط نداری

ببین تو زیاد کوتاه اومدی زیاد رفتی تو موضع ضعف اون قوی شده پروبالشو بگیر از قیافش اخلاقش و.. ایراد بگیر نه با لجا اما ریز ریز اعتماد به نفسشو بگیر

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
بگو تو هنر داری همین زندگیو بساز تو همین زندگی خودتو خوشبخت کن با هرکی باشی همین میشه وضعت چون تلاشی ...

دقیقن همینه ! من هیچ وقت ازش ایراد نگرفتم هیچ وقت ! حتی الانمم می گه من می زنم تو سر خودم ! تو سر خانوادم ولی الان میخوام همین کارو کنم که بگم هیچی نیستی واقعا این درست ترین کاره 

خلاصه اینکه کوتاه نیا سرتو زیر ننداز قدرتو کم کم بگیر دستت خودتو ابدا نزن به خودت ارزش بده خودتو بالا بگیر بر عکس اینکه میگن مردا چشمین و هرچی ببینن باور میکنن مردا سمعین یعنی هرچی مدام در گوششون بگی ریز ریز جلو بری براشون میشه وحی منزل نه تو دعوا تو روزای خوبتم خودتو بالا بگیر به خودت اهمیت بده 

من اون پدری که تو داریو ندارم برادرمم ایران نیست اما ضعف نشون نمیدم بهش این باورو دادم که بهتر از اون لیاقت منه تا تمام تلاششو بکنه که برسه به حد من الکی برات نمیگم خودم این راهو رفتم

اول از درون خودت شروع کن خودتو قدرتتو لیاقتتو باور کن ایمان بیار بعد به اون انتقال بده

اعتماد به نفستو بالا ببر گلم

خلاصه اینکه کوتاه نیا سرتو زیر ننداز قدرتو کم کم بگیر دستت خودتو ابدا نزن به خودت ارزش بده خودتو بال ...

پدر من واقعا نداره ولیاین توقع داره پدر من براش ماشین 100 میلیونی بخره دائم می گه پدرت به خواهرت می رسه به ما نمی رسه من اصلا این طوری بزرگ نشدم آویزون کسی باشم ! ولی شوهر من آویزونه ! دوست داره همه براش خرج کنن منم براش خرج می کنم لذت می بره حالا که پدرم خرج نکرده و نداده براش عقده شده برای منم شده این قدر که گفته خستم کرده واقعا از زندگی متنفرم ولی شما درست میگی من خودم باید خودمو دست بالا بگیرم 

اول از درون خودت شروع کن خودتو قدرتتو لیاقتتو باور کن ایمان بیار بعد به اون انتقال بده اعتماد به نف ...

لباس خوب می پوشم می زنه تو سرم به خودم می رسم می زنه تو سرم فقط موقع رابطه می گه لباس شیک بپوش اگر بیرون و سرکار شیک بگردم قیامت به پا میکنه کلا می زنه تو سرم که زشت و بد ریخت بشم بعد میگه دیدی خودتو چه قدر زشتی