2777
2789
عنوان

عزیزقلبم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 18 پست
نگو اینجا اینومیریزن سرتمیدونی ک چی میگمکامنتتو پاک کن آدم عوضی زیاده

همسرم ارتشی بود

ربطی ب چیزی نداشت

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قول میدم بچمونو مثل خودت بزرگ کنم عزیزقلبم-برو شهادت مبارکت باشه:)05.05.20 تاریخی که هیچ وقت فراموشم نمیشه...

خواهر ندارمدردو دل ک به طرز عجیبی ارومماطرافیان میگن این اروم بودن نشونه خوبی نیست

اگه دوست داری درخواست بده باهم حسابی حرف بزنیم.

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزی بهت بگم

من یه روزی بیست سال پیش فکر می کردم بدون بعضی ها نمی تونم زندگی کنم

ولی دنیا خیلی پیچیده تره

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
همسرم ارتشی بودربطی ب چیزی نداشت

ببین من خانواده ام مذهبی نیستن و تو کل فامیلم شهید و جانباز نداریم. ولی به شدت به شدت برای شهدا و جانبازها احترلم قایلیم.

حتی برادرم که ( می تونم بگم کمی مخالف ...) ولی برای شهید احترام قایله. جوری که مراسم تشیع شهید رو شرکت کرد