2777
2789
عنوان

دوری شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 35 پست
کم کم شاید رفتن بدون هم😳😳😳

نه فکر نکنم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بابام اونجا باغ گیلاس داره که ده روز طول میکشه تا برداشت محصول تموم شه....بیشتر خانوادم اونجان برا همون همه میخوان که من برم تا یدونه دخترشونو ببینن  یه سالی میشه که بهشون سر نزدم

بابام اونجا باغ گیلاس داره که ده روز طول میکشه تا برداشت محصول تموم شه....بیشتر خانوادم اونجان برا ه ...

خب حتما برو. همش که ادم نباید اویزون شوهر باشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پدر بزرگم میگه شقایق  ازوقتی شوهر کرده ماهارو فراموش کرده.....راستم میگه از عید پارسال که نامزد بودم ندیدمشون......برا عروسیم امدن اما من انقدر کار داشتم حتی ندیدمشون

اون لی لی به لالاشه نه نی نی به لالاش

بعدشم هرکی میگه برو حرف اشتباهی میزنه به شوهراتون یاد ندید بدون شما باشن.اینا همش حرفه که برم قدرمو بدونه برم دوسم داشته باشه فکر میکنید مردا هم اندازه ی زنا احساساتین؟ عاشق ترین مرد هم فقط روز اول شاید بره تو لک بعدش بدون زنش عشق و حال میکنه بدون اینکه کسی سرش غر بزنه هرکاری دلش میخواد میکنه. فقط یاد میگیره بدون زنش خوشحال باشه و این خیلی خطرناکه

Hold on God knows what he's doing
اون لی لی به لالاشه نه نی نی به لالاش بعدشم هرکی میگه برو حرف اشتباهی میزنه به شوهراتون یاد ندید بد ...

موافقم.من هیچ وقت به خاطر مسافرت رفتن خودم شوهرمو تنها نمیزارم.همون جوری که دوست ندارم اون تنهایی بره مسافرت 

چشم ها بی فایده اند وقتی ذهن کور باشد.

[QUOTE=62186449]اون لی لی به لالاشه نه نی نی به لالاش بعدشم هرکی میگه برو حرف اشتباهی میزنه به شوهراتون یاد ندید بد ...[/QUOTEشوهر من انقدر سرش با کارش گرمه که وقت خوش گذرونی نداره بدبخت وقتی شب میرسه خونه زبونم لال مثل جنازست تا خود صبح