2777
2789
عنوان

ناخن💟💟💟💟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 63 پست
کلا بعضیا واقعا دیگه شورشو درآوردن...با این کمبود بازیا اخه یعنی چی ...خوشت میاد بزار...مرد وقیح

چی ؟مردوقیح چیع؟

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هزار بار گفتن عکس نزاریییییییید عکسهارو وقیح برمیداره پخش میکنه

آهان آره.😙

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔
کی چیشده 

این دومین تاپیکی ک میزنه 😒ما براش ناخن انتخاب کنیم😩

این دومین تاپیکی ک میزنه 😒ما براش ناخن انتخاب کنیم😩

ناراحتی نظرنده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
کلا بعضیا واقعا دیگه شورشو درآوردن...با این کمبود بازیا اخه یعنی چی ...خوشت میاد بزار...مرد وقیح

من کمبود نداره شما کمبود داری ناراحتی عزیزم مجبورت نکردم نظربدی

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
آی من ازین لاکا میخوام نمیدونی چ رنگیه 

کدوم

نمیدونم یکی عکس گذاشت اونو گفدم😐😐😐

اون ابیه؟