2777
2789
عنوان

دوست پسر

127 بازدید | 18 پست

همه دوستام و اشناها فکر میکنن من دوست پسر دارم ولی واقعا خوشم نمیاد و اصلا هم هیچ پیشنهادی رو قبول نمیکنم هر چی هم میگم باور نمیکنن

چرا واقعا؟؟چرا باور نمیکنن؟رفتارامم جوری نیس که بگن این داره پنهان میکنه

چه اهمیتی داره دیگران چه فکری میکنن؟

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاز نیست باور کنن

همیشه میترسیدم از اینکه گوشی لعنتیم زنگ بخوره و خبر رفتنت و بشنوم ترس از دست دادنت عین خوره داشت وجودم و میخورد ولی دیگه تموم شد دیگه رفتی من و تنها گذاشتی دیگه ترسی ندارم آخه از دستت دادم عزیز آسمونی من«۱۴۰۵/۵/۲»🖤😭

وای دقیقا

من از وقتی یادم میاد با یه نفر بودم و هستم ولی فامیل با توجه به ظاهرم و پوششم و کلا رفتارم که زیادی اجتماعیم فکر میکنن من با هزار نفرم بعد اون دختر فامیل کع هر روز با یه نفره هیچ کس بهش شکی نداره

🤍

هر وقت منو میبینن میپرسن :/

تو هم هر بار بگو نه.

هر چند من بودم اصلاً جواب نمیدادم.

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.