2777
2789
عنوان

بارداری

100 بازدید | 16 پست

سلام دوستان باردار یا قبلا باردار بودید

من الان ۳ ماه پر شدم ۱۲ هفته

ولی اصلا علایم ندارم نه تهو نه خستگی نه حالت تهو اصلا هیچ هیچ حدودا دو هفته پیش یکم خستگی داشتم همون یکمم رفته انگار ن انگار که حاملم مث روزای قبل کسی اینجوری بوده؟؟ اصن نمیدونم که باردارم یهو میگم نکنه چیزیش شده اخه همون یکم علاییم رفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همینجورم البته من هفت هفتم فقط حال هیچکاری ندارم ولی همه کارام میکنم ها

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

نمیدونی چقد استرس داره برگزیده خدا همش استرس هیچی تو بدنم حس نمیکنم اصن انگار ن انگار من حاملم ههههی ...

استرس بیخود نگیر ،بدن هرکی فرق داره دیگ_وقتی دکتر و سونو ب موقع میری و اوکیه دیگ بشین لذت ببر ازین دوران

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
استرس بیخود نگیر ،بدن هرکی فرق داره دیگ_وقتی دکتر و سونو ب موقع میری و اوکیه دیگ بشین لذت ببر ازین د ...

میخوام لذت ببرم نمیشه

این هفته سونو دارم خدا بزرگه انشاءالله همه چیز خوب باشه

من یکم خستگی داشتم که تموم شد اخه میگن یهو علایم بره خدایی نکرده بچه چیزیش نشه

طبیعیه باز ماهای اخر فشار و درد هست

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

نمیدونی چقد استرس داره برگزیده خدا همش استرس هیچی تو بدنم حس نمیکنم اصن انگار ن انگار من حاملم ههههی ...

دحتی چرا میای خوابهای زندگیت اینجا میگی برو اسپند دود کن چهار قل بخون

برا منم دعا کن باردار بشم

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

منم4ماهمه ازاول ک تهوع زیادی نداشتم الانم اصلاندارم فقط کافیه ی وعده رونخورم یا دیربخورم یجورییی دلم ضعف میره انگار دوروزه هچی نخوردم واین واقعاکلافم میکنه چون وزنم بالاس و اینجوری ک هی بخورم بالاترم میره

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من قربونت برم پسرم باشه؟ 🥹