2821
2789
به من میگن شاهسوند قیزی😍

خب هر قوم شاهسوند  مال  ی شهر   مث  قم  ساوه اراک  فشک  شهریار  تو  این  شهر ها  هستن   و هرکدوم   اسم   طایفه  جداگونه  و تیره  جداگونه   دارن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من پدرم ترک زبانه . مادر م فارسه

پس آذری  زبان   نیستید    ترک  هستید   جالب برام  بدونم  کسایی ک ترک زبان  هستن   از چه  ایل هایی درست  شدن  و  ریشه گرفتن.

شاهسوندها رو همشون رو تو یه دوره از تاریخ میفرستن مرزای غربی و شمال غربی کشو ر چون خیلی جنگجوهای خوبی بودن ..برای همین همشون تو کشور پخش و پلان..همه جا هستن تقریبا

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
شاهسوندها رو همشون رو تو یه دوره از تاریخ میفرستن مرزای غربی و شمال غربی کشو ر چون خیلی جنگجوهای خوب ...

گلادياتور بودن يا شاهسوند😂😂😂

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕
شاهسوند مال كدوم شهره؟؟؟

یک شهر  نیست   قدیم ها  عشایر بودن  الان  از نوادگان  و نتیجه ها  اونا   تو قم  و ساوه  شهریار و کرج  و اراک  سکونت میکنند  و هر کدوم از ی طایفه  درست شدن و اسامی خاص خودشون دارن

پس آذری  زبان   نیستید    ترک  هستید   جالب برام  بدونم  ...

راستش من چون زیاد علاقه مند نبودم نمیدونم ..،ولی برادرم خیلی تو این چیزا کنجکاوه فکر میکنم اون ته همه چی رو در اورده باشه   

راستش من چون زیاد علاقه مند نبودم نمیدونم ..،ولی برادرم خیلی تو این چیزا کنجکاوه فکر میکنم اون ته هم ...

پس حتما  پیگیر باش  چون  اگ دنبالش  باشی متوجه این میشی ک نسل قبل شما  چه  کارهایی و چ اثراتی  داشتن  و نام  اونا   رو شمام اومده و اصالت گرفتین   و این یک افتخار  

پس حتما  پیگیر باش  چون  اگ دنبالش  باشی متوجه این میشی ک نسل قبل شما  چه & ...

راستش من چون رابطه خوبی با خونواده پدرم نداریم زیاد پیگیرش نبودم ..وگرنه از سمت مادری اطلاعاتم خیلی بهتره ..برای همین اولشم گفتم یه عمر از دست شاهسوندها فرار کردیم   

همون بگی نگی گلادیاتور بودن    هستن هنوزم

به كسي بر نخوره لطفا

من خالم تو يه محلي ميشينه خيلي شاهسوند ساوه زيادند

واقعا از دستشون آسايش ندارند همه پررو و دعوايي و خلافكار هستند 

همون بهتر كه دنبال فأميل پدرت نيستي واقعا يك نَفَر درست حسابي توشون نيست انگار قوم بربر هستند

گاهي با يك اشتباه نوزده نميشي صفر ميشي 💕
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز