2777
2789
امسال دهممبرا ثبت نام نزدیک سه و خورده ای خواستن(مدرسه ی نمونه)منم هنوز پرداخت نکردم،بقیه ی مدرسه ها ...

برای نمونه دولتی ۳ و خورده ای خوبه همون مدارس دولتی ۲ تومن الکی گرفتن

برو ثبت نام کن حتما یه مقدار شو بده بقیشو بعداً بده

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یعنی فقط چند هفته اول سال؟پس تکلیف ما ک غیرانتفاعی نوشتیم بچه رو جی

تو این موقعیت بالا تکلیفی به نظرم غیر انتفاهی اشتباهه

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
بمیرم عزیزم الان دیگ تقریبا همه این مشکلو دارن

خدا نکنه بله عزیزم میدونم دلم میخواد ی روز بهار شادی برای همه مردم این سرزمین بیاد ماها خیلی بیشتر از اون چیزی ک فکرشو کنی حقمونه

مدرسه ما هم صحبتی نکرده...شهریور شد دیگه پس کی میخوان بگن همون لباس رو بدوزن هم دو هفته فقط طول میکش ...

من فردا میخوام برم مدرسه ببینم چ خبره

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

توروخدا نزدیکای مهر این جور تایپکا رو زیاد نکنین ، من خودمم خوشم میاد ولی بعضی مامان باباها واقعا زی ...

یعنی تایپکانباشن پدرومادرااسترس مهروخریدندارن؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

هیچ وقت از خرید لوازم و وسایل مربوط به مدرسه خوشم نمی اومد خداروشکر دیگه از امسال هم تموم شده مدرسه ...

عع چرا من روز شماری میکردم واسه خرید مدرسه

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

دقیقن

من همینطور ک از دیدن تاپیک غذا و عکسش لذت میبرم،از تاپیک لوازم التحریر هم خوشم میاد،دلم میخواد عکس هم ببینم

حس هیجان القا میکنه.

ن اینکه ب این فکر کنم الزامن اون وسیله و غذا رو دارم یا ن.

امسال دهممبرا ثبت نام نزدیک سه و خورده ای خواستن(مدرسه ی نمونه)منم هنوز پرداخت نکردم،بقیه ی مدرسه ها ...

بریدثبت نام کنید یه قسط بدید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون رو که چرااا.

فقط اینجور تاپیکا این حس استرس و عذاب و وجدان رو چندین برابر میکنه حتی اگه مادر و پدر واقعا به اندازه کافی خرج کرده باشن

:)