2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید بچه سردش باشه اگه سردشه از تب،و لرز داره در اینصورت باید گرمش کنی،ولی اگه گرمشه از تب برعکس لباسش کم کنی،این موضوع رو در نظر بگیر.چون باید توی تب بدن به دمای تعادل برسونی همه تب ها که داغ نمیشه بدن دقت کن لرز نداشته باشه سردش نباشه.

اگه هم تبش خیلی بالاست براش شیاف استامینوفن ۱۲۵ بذار،نترس.

دکتره میگفت شیاف ۱۲۵ فکر کنم واسه کودکان همیشه تو خونه داشته باشین استامنوفن هم سعی کن استامنوفن ساده بدی نه سونپانسیون خواهر زاده منم میخورده حالش بد میشد خواهرم قطره استامنوفن ساده میداد

نه پول هاشو برای تولد ننش خرج کرده الان پولم نداره

ای بابا .آب سیب بده بخوره استامینوفن اگه میاره بالا نمیتونه بخوره با یه آبمیپه ای چیزی قاطی کنید بخوره میمونه تو دلش.بعدم پاشویه کنید من خودم تا حالا برای تب نبردم پسرمو دکتر ولی تا چند ساعت اصلا نباید بخوابید فقط پاشویه باآب ولرم اگه نمیزاره آب نمک درست کن با نمک خیلی کم بزار کنارت هر چنددیقه با دستت کف پاهاشو خیس کن

نگران نباش،فقط نکاتی که گفتم رعایت کنی خوب میشه فقط حواست بهش باشه.حرفای قشنگ براش بزن ،قصه بگو حواسش پرت بشه بازی بده ذهنش ،و دستمال نمدار ولرم بزن به جاهاییش که داغه بخصوص زیر بغل و کشاله هاو گردن

الهی بگردم براشون

ای کاش میشد هیچ بچه ای مریض نشه

جمعه هفته پیش پسر منم تب کرد ۳ سالشه

من و پسرام وقتی تب میکنیم بعدش دهنمون پر تبخال میشه

طفلک منم بعد تبش کلی تبخال زده یه هفته ست غذا نخورده

از صبح که بیدار میشه فقط گریه میکنه و غر میزنه

خیییییلی اذیت شدیم این هفته

شیاف نمیذاره بزنی ؟

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨