2777
2789
عنوان

یه تاپیک مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 42 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یجورایی شبیه هم هستیم حالا من یکمی دور برم بیشتر آدم بود ای کاش باهام حرف بزنی

از حرف بالام ناراحت نشیا منظورم از این که گفتم روحت شاد اینه که روح آدم زنده هم میتونه شاد بشه دیگه مگه نه؟

باشه عزیزم... لطفا بگو چه توانایی هایی داری بعد قفل کن

من به تمام علوم غریبه ، گنجینه ی علوم تسخیرات ، احضارات ، طلسم ها ، باطل السحر ، ساعات سعد و نحس ، علوم ابجد و ... تسلط کامل دارم

من به تمام علوم غریبه ، گنجینه ی علوم تسخیرات ، احضارات ، طلسم ها ، باطل السحر ، ساعات سعد و نحس ، ع ...

طلسم به کجا رسید تونستی به نتیجه ای برسی که چیکارش میتونی بکنی؟

اگه کمکی ازم بر میاد تورو خدا بگو تارف نکن عوابشم نگران نباش چیزی نمیشه

من به تمام علوم غریبه ، گنجینه ی علوم تسخیرات ، احضارات ، طلسم ها ، باطل السحر ، ساعات سعد و نحس ، ع ...

عزیزم میشه علاوه بر اون پست اولی ک براتون گذاشتم.. بهم بگید آینده من و امیرحسین چی میشه؟ 🥺 خیلی دوسشدارم خیلی.. یا اینکه از شخصیتش بهم بگید براتون صلوات میفرستم🙏

واقعن چه خوب منو بگو فک میکردم چقدر خودم قوی هستم حس ششم دارم نیروی جاذبه بالاست و میتونیم یچیزایی ببینم بقیه نمیتونن

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

خب من الان خیلی نگران یه موضوعی هستم کمک کن به آرامش برسم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

عزیزم میشه حست رو نسبت ب رابطه من و امیرحسین بگی 🙏

عزیزم منو تو نمیشناسم الکی بهت یجیزی بگم ؟بازم چشم فردا یادم باشه یکمی انرژی میزارم اگه چیزی نظرم اومد میگم تو آخرین تا پیکت الان خستم حسم کارنمیکنه

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود