2777
2789
@niniyar تبلیغ خرافات و دعانویسی

دختر خرافاته نیست چرا سریع میزنی روی گزارش؟ فقط میخدلمبفهمم درد این دختر چیه :) واگرنه هیچ چیزی بالاتر از خدا نیست و نخواهد بود

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایتم...

میشه بگی چرا سگها همش میان سمت من اه خسته شدم از دستشون نمیرم بیرون میترسم واقعا بزور میان بچسبن ب ...

چون روحت پاکه واسه همینه!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دختر خرافاته نیست چرا سریع میزنی روی گزارش؟ فقط میخدلمبفهمم درد این دختر چیه :) واگرنه هیچ چیزی بالا ...

پستم حذف کردم ولی چندوقت پیش یه کاربر به اسم دعانویس سر کاربرا کلاه گذاشت ومیلیونی ازشون پول گرفته گفتن هرجا تبلیغ دیدین گزارش بزنید امیدوارم کار اشتباهی نکنید

.

پستم حذف کردم ولی چندوقت پیش یه کاربر به اسم دعانویس سر کاربرا کلاه گذاشت ومیلیونی ازشون پول گرفته گ ...

مرسی گلم! نه گلم دنباله پول نیستم اگه بشه کمک کرد به هم نوعه خودمون کلاه برداری گناهه هر چیزیم کارما داره! خدا بهترین جواب برای هر چیزیه! مرسی از درکت

این با اینچیرا فک نکنم منو ول کنهعین کنه چسبیده بهم

اون ول نمیکنه تا ازخدا غافل بشی اذیتت کنه. شما باید ولش کنی ینی فکرشو نکن و ذکر و نماز و دعا بخون اذیتت نمیتونه کنه نترس یکیم بهم گفت ناد علی بخون هرچقدر میتونی هروز کلا دور میکنه همه چیزای بدو