2777
2789
عنوان

خانومایی که شوهراتون همکارخانوم دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 20319 بازدید | 272 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرم ازهمه چیش خبرداره حتی ازرابطه جنسیاش بادوست پسرش حتی ازاینکه دختره کی پریودمیشه

وای خدا به دادت برسه

درکت میکنم شوهر منم همینطوره انقددددر با زنا رابطه داشته و خیلیم وحشیه تا اعتراضی میکردم وسیله های خونه رو میشکوند و بمن میگف توهم زدی بیماری نمیدونم چی چی داری

..آشغال یه شب سکته کرد رگای قلب کثافتش ۹۹ درصد مسدود شده بود ولی خدا نبردش آنژیو شد.. الان وضعیت قلبش افتضاحه بمیره یه قطره اشکم نمیریزم براش ،انقد که منو عذابم داده قلبم از سنگ شد،استارتر من بخاطر بیکسی نتونستم جدا شم پناهی نداشتم جز خدا،تو چرا موندی ..؟اگه بچه نداری جدا شو ازش

مال من بعد بیست سال اذیت و آزار خدا داره میزنش زمین ولی من خوشحال نیستم بلکه برای اینهمه سالی که اذیتم کرده ناراحتم😔🖤

سلیطه بازی رو گذاشتن برا همچین وقتایی اسی😏

تو هرچی هم بخوای با زبون خوش یا قهر با شوهرت رفتار کنی بی فایده س. مردا ک ببخشین هیچ حسابی روشون نیست کلا مسخ و سرسپرده ی طرفن هیچی حالیشون نیست

فقط می تونی اون حشره ی مزاحمو از زندگیت بندازی بیرون. کمر همت ببند یجوری همباشه که شوهرت حالیش نشه چی شد و کجا شد

با تهدید با آبروریزی با هرچی که یه انگلی مثل اونو فراری میده.

شوهرت بفهمه پشتش در میاد و تورو رها می کنه. سیاس باش

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

گلم دینمون به من حقوق میده به نظرت که با این تورم بتونم زندگی کنم؟؟؟آدم اگه از نظر مالی کاملا تامین ...

بایدسعی کنه کارتوخونه انجام بده اگه تلاش کرد نشد تومحیطی بره کلرکنه که سالمه وبیشتر زنونه س

هرجایی واجبه که کسی وارد اشتباهی میشه واجبه راهنمایی کنیم کسی نبایدمانع شه

اوکی نمیخام من و شما بحث جدید باز کنیم

ولی این روش ک ب همسر ایشون انگ بی غیرتی زدید برای شروع راهنمایی فاجعه بود ادامه ندید بهتره

❤️

وای خدا به دادت برسه درکت میکنم شوهر منم همینطوره انقددددر با زنا رابطه داشته و خیلیم وحشیه تا اعترا ...

منم هیشکیو نداشتم خانوادم پشتم نبودند حتی تهدیدم کردند نباید طلاق بگیری، بعد ۲۰ سال تحمل بدبختی کارمو کردم و جدا شدن

اوکی نمیخام من و شما بحث جدید باز کنیم ولی این روش ک ب همسر ایشون انگ بی غیرتی زدید برای شروع راهنما ...

من که اصلا بااستارترحرف نزدم جواب اونی دادم که گفت شماها خیلی بسته رفتارمیکنید وخودش تقریبا راحته

بایدسعی کنه کارتوخونه انجام بده اگه تلاش کرد نشد تومحیطی بره کلرکنه که سالمه وبیشتر زنونه س

قرار نیست طرز فکر همه مثل شما باشه

به نظرم به جای دخالت تو فرهنگ و زندگی دیگران بری ببینی باعث این وضع چیه که با وجود کار کردن زن و مرد تو یه خونه باز هم نمیرسونن زندگیشونو