2777
2789
عنوان

لباس نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 36 پست
به این هم توجه کن بچه متولد زمستونه یا تابستون

اره دقیقا 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ک کلا صفر ی هفته پوشید.صفر ی دست بگیر باقیشم دوتا دوتا.کلا ازاد باشه تن کردنم راحت تره.سر همی هم نخی بگیر از هر سایز دوتا.ی سرهمی بیمارستانی هم بگیر.کلا بگی ست بیمارستانی میارن واست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خوب چند دست از هر کدوم؟

به نظرم زیر دکمه دار باشه بهتره اگه نی نی زیر 3 کیلو هست هر کدوم 3 دست سایز صفر اما بالای 3 کیلو باشه 2 دست سایز صفر کافیه. 

سایز 2 و 3 هم هر کدوم 3 دست و تمام

سایر صفر من اصلا نخریدم, 1 و 2 و 3 هم از هر کدوم دودست خریدم, بعد که کوچیک میشدن میرفتم با مامانم می ...

من یه نی نی در دونه خریدم تیکه ای پنج تومن خدایی جنسش از پونزده ای بهتره 

کم نیست خانم اگه کثیف شد وقت میشه بشوری خشک بشه؟

من وقتی کثیف میشد همون موقع میشستم ,عزیزم خیلی زود کوچیک میشن میخوای خیالت راحت باشه 3 دست بگیر, من مثلا 2 دست بلوز شلوار گرفتم و از هر سایز 1 سرهمی اینجوری لباس اصلا کم نیاوردم ,سوال دیگم داری در مورد سیسمونی بپرس, در خدمتم

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

من دوتا بچه بزرگ کردم پسرامم هر دو تپلی بودن همه سایزها لازمت میشه و از هر کدوم حداقل ۴ دست استین کوتاه زیر دکمه و شلوار میخوای باز بستگی داره جای زندگیتون گرمه یا سرد میتونی استین بلندشو بگیری یا مانتوشو هم بگیری 

من از مارک های اشور و به اوران و شابن و ... خرید میکردم واسه تو خونه 

سایز صفر این مارک ها رو تا حدود ۴۰ روزگی میپوشن 

ممکنه پوشک نم پس بده بالا بیاره بچه خلاصه که باید تعداد بیشتری بگیری 

چندتا سرهمی هم میخوای واسه بیرون بردن ماه اول و چندتا لباس شیک که مهمون بیاد 

سرهمي جورابدار نخر مگر بدنیا اومد من خریدم اصلا نتونستم تنش کنم کلی هم پولشو دادم قددخترم خیلی بلند نبود ولی از روز اول تنش نرفت ولی سرهمي بدون جوراب مارک نیلی رو خیلی استفاده کردم

مجلسی هم نخر بدنیا اومد ميري براش ميخري

من یه نی نی در دونه خریدم تیکه ای پنج تومن خدایی جنسش از پونزده ای بهتره 

خب اگه جنسش خوبه بخر, قیمتش مهم نیست عزیزم, 

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )
به نظرم زیر دکمه دار باشه بهتره اگه نی نی زیر 3 کیلو هست هر کدوم 3 دست سایز صفر اما بالای 3 کیلو باش ...

هنوز باردار نیستم شاید از نظر بقیه خنده دار باشه ولی من عشق میکنم با خريدنشون😍

خب چرا میخری تو که نمیدونی باردارم بشی جنس بچت چیه

لباس نوزاد سفیده بعدم حواسم هست چیزایی میخرم که دختر پسر مطرح نباشه مثلا صورتی نخریدم بعد که معلوم شد چیه یکی دو دست هم متناسب با جنس ميخرم

من وقتی کثیف میشد همون موقع میشستم ,عزیزم خیلی زود کوچیک میشن میخوای خیالت راحت باشه 3 دست بگیر, من ...

مرسی عزیز خیلی لطف کردی درخواست دوستيمو قبول کن تا یه وقت سوال پیش اومد مزاحمت بشم