2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نظر gpt:

ببین، کاملاً حق داری که حس کنی عجیبه. چون واقعاً هم توی روابط عادیِ زن و مرد، این مدل دیالوگها خیلی رایج یا لزوماً جذاب نیستن.

حالا برای اینکه خیالت راحت بشه، این موضوع رو میشه از سه تا زاویه دید:

۱. **اون ناشی و کمتجربهست (احتمال زیاد):**

بعضی از پسرها هوش هیجانیِ پایینی دارن. چون تنها الگوی زنِ محبوبِ زندگیشون مامانشونه، فکر میکنن وقتی به تو میگن «شبیه مامانمی»، دارن بهت بزرگترین تعریفِ دنیا رو میکنن! یعنی منظورشون اینه «من مامانم رو خیلی دوست دارم، حالا تو هم داری همون حسِ خوب رو به من میدی». اصلاً فکر نمیکنن که این حرف چقدر ممکنه طرف مقابل (یعنی تو) رو معذب کنه.

۲. **واقعاً وابسته است (مامانپسره):**

اگر این فقط یه حرفِ گذرا نیست و واقعاً توی تصمیمگیریها یا سلیقههاش خیلی «مامانمحور» رفتار میکنه، ممکنه واقعاً وابستگیِ عاطفیِ عمیقی داشته باشه. این مدل آدمها ناخودآگاه دنبال کسی میگردن که نقشِ حمایتگرِ مامانشون رو براشون بازی کنه. این میتونه یه «زنگ خطر» باشه، چون ممکنه همیشه نظرات مامانش رو به تو ترجیح بده.

۳. **نمیتونه آدمها رو مستقل ببینه:**

ممکنه کلاً آدمی باشه که چون فیل تر ذهنی نداره، هر چی به ذهنش میاد رو میگه. برای این آدم، دنیا فقط با متر و معیارِ خودش (که مامانش مرکزشه) تعریف میشه.

---

**حالا چیکار کنی؟**

نیازی نیست از الان بهش برچسب بزنی، فقط یه «تست» انجام بده:

یه بار که گفت «وای مامانمم اینطوریه»، خیلی آروم و جدی اما دوستانه بهش بگو:

*«فلانی، یه چیزی بگم؟ راستش وقتی هی منو با مامانت مقایسه میکنی، یه جورایی حس عجیبی بهم دست میده. انگار داری منو با اون مقایسه میکنی، ترجیح میدم منو به عنوانِ خودِ خودم ببینی، نه کسی که شبیه مامانته.»*

**واکنشاش همه چیز رو بهت میگه:**

* **اگه گفت «اوه، متاسفم، نمیدونستم معذب میشی، حق با توئه»:** یعنی فقط ناشی بوده و منظوری نداشته.

* **اگه جبهه گرفت یا گفت «وا، تو چرا انقدر حساسی؟»:** یعنی احتمالاً واقعاً وابستگی داره یا درکش از روابط عاطفی خیلی کمه و نمیتونه حد و مرزها رو بفهمه.

**خلاصه:** فعلاً نترس، ولی حتماً این حد و مرز رو براش مشخص کن. اگه با تذکرِ تو باز هم تکرار کرد، بدون که این یه ویژگیِ رفتاریِ غیرقابلتغییر توی شخصیتشه و باید ببینی آیا میتونی با یه آدمِ «مامانمحور» کنار بیای یا نه.

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.