2777
2789
یه سوال شما رسم دارین لباس و لوازم آرایش و اینا رو عروس می بره یا داماد میخره براش؟

لوازم ارایشو دوماد میخره

دو دست ۳ دست لباسم دوماد میگیره یکی بیرونی و مجلسی دوتا هم عادی

ولی خودم خیلی گرفتم ولی بازم که میگیرم چرا همش حس میکنم کمه نمیدونم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حدود پنج شش دست لباس خونگی مثل تاپ و شلوارک تاپ و شلوار ،تیشرت ،از این چیزا ،دو سه دست لباس خونگی مخصوص مهمون یعنی شومیز و شلوار و سارافون وشومیز و دامن ،و لباس بیرون مثل مانتو و کت و شلوار هم چند دست باشه چون احتمالا پاگشا بشید تقریبا هر شب مهمونی رفتنید

خب تقریبا بیشتر کمد مجردیم رو با خودم آوردم خونه خودم

و بعضی هاشون رو هنوز هم دارم و استفاده می کنم

لوازم ارایشی هم مفصل داشتم. چون همیشه بخشی از درآمدم رو به طلا تبدیل می کردم اونها رو هم با خودم آوردم ولی یه نیم ست داشتم که به خواهرم هدیه دادم

الان مثل قدیم نیست که کمد یه عروس با خریدهای عروسی چیده بشه. هر دختری کلی وسیله شخصی توی خونه پدری داره که با خودش میاره

اما دیگه باید و میزان مشخصی نمیشه براش تعریف کرد

لوازم ارایشو دوماد میخره دو دست ۳ دست لباسم دوماد میگیره یکی بیرونی و مجلسی دوتا هم عادی ولی خودم خی ...

هرچقد گرفتی کافیه بنظرم یه عالمه لباس یه جا استفاده نمیشه کم کم بخری میتونی چیزای جدیدتری بخری

سمت ما از ۱۰۰ درصد ۹۰ درصد لباس و لوازم آرایش و کیفو کفش و اینا رو داماد میخره عروس در حد چند دست فقط میبره

گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود حاصل گل های پرپر است...🥀