واسه ایمپلنت که تراکم استخوان مهمه که اکثر مواقع با پیوند استخوان (پودر استخوان) مشکل حل میشه و ایمپلنت منعی نداره. که همین پیوند استخوان هم حین جراحی ایمپلنته. ولی اگه مشخص بشه تراکم استخوان با پیوند استخوان هم جواب نمیده و تاثیر نداره ایمپلنت نمیکنن. همین
قرمزی لثه هم اگه ناشی از عفونت باشه که خب اول دارو میدن یا جراحی لازم باشه لثه میفرستنت پیش متخصص لثه. بعد میری پیش متخصص ایمپلنت.
کسی هم که تخصصش ایمپلنته، لمینت انجام نمیده.
واسه لمینت باید بری پیش دندون پزشکی که کارای زیبایی انجام میده.
حتی دکتری که ایمپلنت میزاره ، پروتز دندون (ایمپلنتی که کرده) رو انجام نمیده. واسه پروتز باید بری پیش متخصص پروتز که حالا یا تو خود همون مطب دکتر متخصص ایمپلنته یا دکتر نامه میده معرفیت میکنه به یه متخصص پروتز
حالا بعضی دندونپزشکا هم هستن که هم ایمپلنت و هم پروتزو هم جراحی و عصب کشی و زیبایی لمینت و. کامپوزیتو همه رو خودشون انجام میدن ولی من اینمدلیو قبول ندارمـ
واسه ایمپلنت رفتم پیش متخصص ایمپلنت که دکترش پزشک پنج ستاره بود و فقط و. فقط ایمپلنت انجام میده. واسه پروتزم پیش متخصص پروتز رفتم که خود دکترم معرفی کرد و باهاش قرارداد داشت. هرجایی نمیشه رفت ایمپلنت خیلس مهمه اخه. من نمیتونم به این غیرمتخصص اعتماد کنم اصلاا.