2777
2789
عنوان

سوال خجالتی😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3893 بازدید | 197 پست
دخترعموی من بعدبچه ی اولش ۵سال طبیعی جلوگیری کردوبعدگذاشت بچه یی دوم گیرش اومدوبعداچهارماه جلوگیری ط ...

اون احتمالابعددومیه خطاکرده وچیزی دررفته که شده ووگرنه اگه چیزی نره ونباشه ادم ازهواکه حامله نمیشه

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
معلومه کلاسای قبل ازدواجو پیچوندیااا!نگو نه😉😉😉 اونجا صدتا روش جلوگیری گفتن به ما,آی یو دی بهترین ...

ن کلاسارورفتم فقط گفت قرص اورژانسی که به بدنم اصلانمیخوره پریدیم شدیدا بهم میخوره

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توایران انجام میدن؟؟؟؟عوارض نداره؟اسمشو نمیدونی؟؟؟

اسمشو الان یکی از کاربرا گف ایمپلنت ضدبارداری هست...من خیلی وقتپیش خونده بودم یادم نبود

راستش دقیق نمیدونم فقط اینکه تضمینیه تقریبا 

بهتره از دکتر زنان بپرسی

توایران انجام میدن؟؟؟؟عوارض نداره؟اسمشو نمیدونی؟؟؟

همه روش ها عوارض داره عزیزم بستگنی به فرد و بدنش داره اگه خیلی اذیت شی میتونی بدی در آری  .

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

اون احتمالابعددومیه خطاکرده وچیزی دررفته که شده ووگرنه اگه چیزی نره ونباشه ادم ازهواکه حامله نمیشه

نمیدونم ولی ممکنه بدون خطاهم باردارشدچون خیلی هاباجلوگیری طبیعی باردارشدند

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

فقط میدونم طبیعی جلوگیری نکن.خواهر دوست من طبیعی جلوگیری میکنه الان چهارمیشو بارداره😢😢😢😢😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

میخوای به خدا آدرس منو بده منو وهمسرمو به آرزومون برسونه.درعوض منم برات دعا میکنم مثل ما نازا بشی گلم😁😁😁کلا کار خدا برعکس به اونایی که نمیخوان وجلوگیری دارن هی بچه میده به امثال ماکه میخوایم وکلی با اسپرما وتخمک صحبت میکنیم که این یه دفعه رو همدیگرو قبول کنید،نمیده که نمیده🤔🤔🤔

من مسلمون نیستم.مسلمون به دنیا اومدم.اما سعی میکنم آدم باشم.آدمممممم
آره باید همین کارو بکنم بچم کوچیکه میترسم باز باردار شم🤤🤤🤤

آره منم بچم کوچیکه باردار شم بیچاره ام

به جهنم نمیروم اگر شوهرم آنجا نباشد 😈والا الکی که نیس من روشوهرم غیرت دارم نمیذارم حوریا تورش کنن😎😆❤💏تیکر تفلد آقامونه💏❤