2777
2789
عنوان

سوال خجالتی😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3893 بازدید | 197 پست
ازقبل تنبلی تخمدان داشتی یا با طبیعی اینجوری شدی؟؟؟ 

دکترم گفت همیشه این تنبلی رو داشتی ...حتی یبار برای پاپ اسمیر رفته بودم . دکترم اصرار داشت بچه دومو بیار . تازه گفت اگر هم بخوای بیاری باید قرص و آمپول بدم . من به شوهرم همینو گفتم .قبول نکرد گفت شاید داری گولم میزنی خخخخ آخه من بچه دوم میخواستم .شوهرم نمیخواست .

بنده خدا مثلا سفت و سخت گرفته بود 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1289595&PageNumber=7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفت زود ارضایی داره که😕😕😕

اره😕

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!
نه بعد اینکه تموم‌شد  خاست بار دوم بره شاید تو لولش اسپرم باشه من اینجوری شنیدم میگن اینکارو ...

شما متاهلی ؟ مردا بار اول برن تموم کنن دیگه تا ۱ روز سرپا هم نمیتونن بمونن عزیزم . بعصیها که اونطور شما میگین یا اوایل ازدواجشونه خخخخ یا جزو نوادرن 

داره تمرکز ولی بچه هم نمیخواد میترسم بارداربشم بگه سقط کن

هر روشی یک مقدار ریسک داره، حتی خود کاندوم هم چند درصدی احتمال بارداری هست.

روز های نزدیک تخمک گذاری بیشتر جوانب احتیاط را داشته باشید. سایر روزها احتمال بارداری کمه

یه دوستی داشتم تمااااام پزش این بود که من وخواهرام با جلوگیری طبیعی هم حامله میشیم انقدر که بدنمون گ ...

میگفتی نه انقد که شوهراتون اسکلن😑😑😑

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
هر روشی یک مقدار ریسک داره، حتی خود کاندوم هم چند درصدی احتمال بارداری هست. روز های نزدیک تخمک گذار ...

اره حالا خداهرچی بخواد

بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
داره تمرکز ولی بچه هم نمیخواد میترسم بارداربشم بگه سقط کن

هیچ کسی اندازه شوهر من تمرکز نداره خخخخ 

بعد فهمید باردارم گفت برو سقط کن و ادیتم کرد .بعد خودش کوتاه اومد گفت گناه داره.اما هنوزم ناراحته

شما متاهلی ؟ مردا بار اول برن تموم کنن دیگه تا ۱ روز سرپا هم نمیتونن بمونن عزیزم . بعصیها که اونطور ...

متاهلم 

ولی عقدم

نمیدونم والا 

ولی عروسای فامیلشون یکیشون داشت به من میگفت ...گفتش دفعه اول اگه زودتر خارج بشه هیچی نمیشه

برای دفعه دومم دستشویی بره حله

دکتر گفته بود بهش

مراقب باش کیو از خودت دور میکنی،بعضی از ماها دیگه هیچوقت برنمیگردیم...
اخه میگن روش طبیعی دفعه اول اگه مرد دستشویی بره چیزی تو‌لولش نمیمونه  و میگن حتی برای دفعه دوم ...

منظورتون نمیفمم،میشه واضح تر بگید

خدایا دستمونو ول نکن و هوای منو و مرد من رو داشته باش،💔