2777
2789
پیش دبستانی که دولتی نداره. من رفتم ثبتنامش کنم گفت 25تومن میشه هزینه فقط ثبتنامش . منم دست از پا در ...

عزیزم پسرتون متولد چند هست؟

درخواست دوستی به هیچ عنوان قبول نمیکنم🚫⛔ حتی شما دوست عزیز❤️ هر چی میخوای بگی تو تاپیک بگو 😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

شنیدم پیش ۲ اجباریه

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

[QUOTE=421504029]اجباری نیست ۴۰کمتر نیست من نمینویسم هوا کثیف شد جنگ شد کار کمشد برف اومد و....تعطیل میشت[

دقیقا ، الان دیدم نوشتن طرح اجباری شدنش در مجلس تصویب شده ، اصلا نمیدونیم چت کار کنیم

ما چقدر حوصله مون میکشه که بریم بش درس بدیم خب یکراست همه رو از تو نمیکش جلو مبلغی بدی بعدش اقساط ه ...

مدرسه که هزینه اش اینقدر نمیشه .بعدم اره دیگه من باید بهش یاد بدم معلم فقط نمره میده من باید باهاش تمرین و تکرار کنم که یاد بگیره . و اینکه هزینه اولش گفت پنج تومن بزن بحساب بقیشم قسطی که من پنج تومن یکجا نداشتم تازه هزینه سرویس و لباس و کتاب و لوازم تحریر و تغذیه و .. هم بود ..

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

[QUOTE=421504029]اجباری نیست ۴۰کمتر نیست من نمینویسم هوا کثیف شد جنگ شد کار کمشد برف اومد و....تعطیل ...

به خدا توکل کن وثبت نامش کن خواهرم هم برا شما خوبه هم خودش

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
عزیزم پسرتون متولد چند هست؟

پسرم ؟پسرم که یازده سالش هست امسال میره ششم. دخترم متولد 1400هست نیمه اولی.

سلام من کیف پارچه ای و کیف لوازم آرایشی وباکس ظرف غذا و نظم دهنده ی لباس کشو و کمد میدوزم با دوخت با کیفیت و زیبا .بنظرم باید نون حلال بدست آورد اما کاش یه مهربونه هم پیدا میشد حمایت میکرد . چرا اون یه نفر تو نباشی؟خواستی نمونه کار ببینی در باسلام غرفه ی Eli art رو دنبال کن و نمونه کارها رو ببین .نظم دهنده همیشه بدردت میخوره ..

ولی سال دیگه میره کلاس اول

اره دیگه مدرسه خب میفرستم هزینه ی مدرسه هم اینقدر نیست