2777
2789
واقعا؟ چقدر ترسیدم

نه اصلا مهم نیست.. دکترها عملا حتی دارو هم نمیدند.. راستش من خودم الان واسه بار دوم غدد زیر بغلم ورم کرده و درد داره.. من واسه بوی عرق زینگ اکساید میزنم زیر بغلم فک میکنم از همینه.. واسه همین دیگه ننیزنم.. تو هم اصلا نترس.. هر روز برو حمام تا تمیز باشه.. ژیلت و تیغ و .. هم فعلا استفاده نکن.. دکتر هم برو ایشالا زود خوب میشی..

نه اصلا مهم نیست.. دکترها عملا حتی دارو هم نمیدند.. راستش من خودم الان واسه بار دوم غدد زیر بغلم ورم ...

سلام لطفا اگه هستی جواب منم بده.منم الان چندتا غدد زیر بغلم ورم کرد اندازه نخود شایدم کوچک تر.هم عفونت گلو دارم هم اینکه دو ماهی هست زینک اکساید میزنم.وقتی بشون دس میزنم درد میگیرن.شما رفتین دکتر؟؟؟چی بتون گفت؟؟؟

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام لطفا اگه هستی جواب منم بده.منم الان چندتا غدد زیر بغلم ورم کرد اندازه نخود شایدم کوچک تر.هم عفو ...

واای عزیزم اصلا نگران نباش ..بخاطر عفونت گلو هست احتمالا..چون سیستم لنفاوی مسئول دفاع از بدن در مقابل ویروس ها و باکتری ها هستند..برو دکتر تا عفونت خشک بشه تورم غدد هم خودش خوب میشه ایشالا..حتما هرروز برو حمام.ژیلت استفاده نکن..خودش زود خوب میشه ایشالا

واای عزیزم اصلا نگران نباش ..بخاطر عفونت گلو هست احتمالا..چون سیستم لنفاوی مسئول دفاع از بدن در مقاب ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی.رفتم دکتر گفت عفونت بم سیفکسیم داد گفت بخور اگه خوب نشدیزبیا ی کپسول برات مینویسم با سنو.دوتاشون رفتن فقط یکیش مونده.البته فقط،درد داشتن اصلا بزرگ نشدن

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  
من غده لنفاویم انتهای فکم ورم کرده اندازه نخود، دارم سکته میکنم علامتی داشتین؟

عزیزم الان بهتر شدی؟دارو چی مصرف کردی؟منم مثل شمام سونو دادم ری اکتیو بود بخاطر عفونت اینجوری شدم

😘لایکم نکن رفیق😘
عزیزم الان بهتر شدی؟دارو چی مصرف کردی؟منم مثل شمام سونو دادم ری اکتیو بود بخاطر عفونت اینجوری شدم

سلام منم لنف زیربغلم ورم کرده حدود ی و   ماه رفتم سونو گفت عفونت کرده بهم چرک خشکن داده ولی فرقی نکرده برای شما چه مدت طول کشیدتاخوب بشه چه دارویی مصرف کردین،؟

سلام منم لنف زیربغلم ورم کرده حدود ی و   ماه رفتم سونو گفت عفونت کرده بهم چرک خشکن داده ول ...

منم رفتم سونو گفت ری اکتیوه یعنی خطرناک نیس...فک میکنم سه چهار ماهی طول کشید ذره ذره کوچیک شد .شد اندازه نخود. بعدم محوشد خداروشکر. انشاالله شمام به زودی خوب میشین .من چند دوره انتی بیوتیک مصرف کردم .

😘لایکم نکن رفیق😘
منم رفتم سونو گفت ری اکتیوه یعنی خطرناک نیس...فک میکنم سه چهار ماهی طول کشید ذره ذره کوچیک شد .شد ان ...

آنتی بیوتیک مصرفش چه جوریه خودم میتونم ازداروونه بگیرم یادکتربایدبندیسه من هفته ی پیش رفتم سونو گفت چرک کرده عفونت ولی چرکخوشکن خوردم فرقی نکرد

آنتی بیوتیک مصرفش چه جوریه خودم میتونم ازداروونه بگیرم یادکتربایدبندیسه من هفته ی پیش رفتم سونو گفت ...

حتما حتما حتما برو‌پیش متخصص غدد..سرخود چیزی نخور که یه مشکل ساده رو گنده نکنی.

😘لایکم نکن رفیق😘