2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😅تو میری اونجا واسه مراسمات مذهبی، اونجا خیلیییی معرف داره، من خودم جاهای مذهبی و مساجد که میر ...

نمیدونم مسجد قدیما میرفتم کسی طرفم نمیاد. چادری یم نیستم معمولی

حالا اون هیچی آخرش چی. بمونم خونه بابام. کل دخترا زشت ترینم ازدواج کرده

ببین ما همسایه داشتیم شهرستان همسن مامانم . مامانم ۱۶ سالگی ازدواج کرد نمیگم زندگیش بده ولی خب ..

دختراش ۴ تا اینان ۲ تاشون بهترین شوهرو کردن تو همین یک سال اخیر نزدیک ۳۸ سالشون ایناس نگران نباش

🦁One day we will be free

ببین ما همسایه داشتیم شهرستان همسن مامانم . مامانم ۱۶ سالگی ازدواج کرد نمیگم زندگیش بده ولی خب ..دخت ...

مامان من 12سالگی مثل الان رابطه آزاد نبود. بری بچرخی

ببین ما همسایه داشتیم شهرستان همسن مامانم . مامانم ۱۶ سالگی ازدواج کرد نمیگم زندگیش بده ولی خب ..دخت ...

بعضی دخترا رودادن ب مردا یارو میگه وقتی دوست دختر هس زن نمیخام. ولی از نظر من مرد خوب دوست نمیشه. حتی بدترین شرایط

بعضی دخترا رودادن ب مردا یارو میگه وقتی دوست دختر هس زن نمیخام. ولی از نظر من مرد خوب دوست نمیش ...

اگه قصدش جدی باشه چرا که نه منو همسرم ۱ سال دوست بودیم ولی خب سنتی هم خوبه چون الان نمیشه به کسی اعتماد کرد اونم غریبه

🦁One day we will be free