2777
2789
عنوان

دهه هفتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 25 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

به نظرم همه چیز به ازدواج کردن نیست

آدم میزاد جوریه که حتی اگر به چیزایی که میخواد برسه بازم طلبکاره من خودم به شغل دلخواهش رسیدم با اینکه به چیزی که خواستن رسیدم و دارم یه جورایی آرزو ها مو زندگی میکنم اما بازم احساس خوشحالی ندارم

باید بتونیم شاد زندگی کنیم که نیستیم

به نظرم همه چیز به ازدواج کردن نیست آدم میزاد جوریه که حتی اگر به چیزایی که میخواد برسه بازم طلبکاره ...

عزیزم شما دیگه داری ناشکری میکنی خداروشکر که به آرزوهات رسیدی این در مورد همه نیست ولی اکثرن خوشبخت نیستن

اره برای منم به شخصه ازدواج خیلی مهم نیست

نه اینکه مهم نیست مهمه

اما آدم نباید خوشبختی و حال خوب فقط به یه چیز بسنده کنه یه اصلی که میگه همیشه به داشته هات فکر کن و شکر گزاری باشه نه به نداشته هات چون اینطوری همیشه ناراحتی و انرژی منفی میگیری

بلاخره هر چیزی یه زمانی داره

عزیزم شما دیگه داری ناشکری میکنی خداروشکر که به آرزوهات رسیدی این در مورد همه نیست ولی اکثرن خوشبخت ...

نه بخدا ناشکری نمیکنم خیلی چیزا تو اینجا گفتنی نیست نمیگم شرایطم بده

نه خوبم خودم و خانواده ام مشکلی ندارم

اما خب این وسط مشکلی که فقط به دست خدا حل میشه یعنی به تلاش و کوشش من بنده اش نیست

نه اینکه مهم نیست مهمه اما آدم نباید خوشبختی و حال خوب فقط به یه چیز بسنده کنه یه اصلی که میگه همیشه ...

اره واقعا . من خودم به شخصه بیشترین خلا و احساس ضعفم به خاطر تحصیل و شغل مورد علاقم

اره واقعا . من خودم به شخصه بیشترین خلا و احساس ضعفم به خاطر تحصیل و شغل مورد علاقم

اون که متاسفانه گریبان گیر همه هست

شغل پیدا کردن تو این دوره زمونه کار حضرت فیل