2777
2789
عزیزم شما اصلا متوجه حرف من نشدی، تو عشق ابدی هر سوالی از یه خانوم میپرسیدن میگفتن دندانپزشکم، میگفت ...

عههههه هه

من اصلا عشق ابدی نمیبینم آخهههه

معذرت

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من شوهرم خودش اتاق عمل هست اصلا نشنیدم تا حالا موقع سزارین باید بیاد حتما بخاطر نوزاد اول اطفال چک م ...

اره منم گفتم به ندرت این اتفاق میوفته

از هوش مصنوعی خواستی بپرس متخصص اطفال میتونن سزارین انجام بدن

☹️

خب ندیدم واقعا!

واسه همین نفهمیدم حرفی که زد چه منظوری داشت

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

اره منم گفتم به ندرت این اتفاق میوفتهاز هوش مصنوعی خواستی بپرس متخصص اطفال میتونن سزارین انجام بدن

نه عزیزم هوش مصنوعی قابل اعتماد نیست بعیده اصلا من تو کل زندگیم همچین چیزی نشنیدم

آخه هرچی ازش میپرسن میگف دندونپزشکم

😁😂چ جالب