2777
2789
عنوان

بچه بیتربیت😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 76 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای یه فیلمی من دیدم مضمونش همین بود تقریبا بچه هه توهم زده بود ک بابا  ،مامان یه اقاییو اورد توخونه شربت خوردن رفتن باهم تواتاق

خیلی بد بود مرده داغون شده بود زنشم کتک میزد

فکر میکرد راست میگه

راستشو بگو با کی رفته بودی😂😂😂😂 مشکوکم مشکوکم به تو 😂 وای چه وروجکایی ان 

دختر منم یک سری ادمای خیالی توی ذهنش داره 

یکیش داداشه، یکی دیگشم دوستش

کیمیاجون۱ ....کاربر ۹۱...این کاربری دومم هست
واقعا خیلی عجیبه. بچم انقد دروغگو. حالا چرا میخندی دوستت زندس الان

یه بار غذاشو برده بود تو اتاق میگفت خرسی گشنشه بخوره! خرسی خیالی ها! 

خیلی تو فضاس

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

توهم بچه رو دیونه میکردی میگفتی ما که امروز پارک نرفتیم !!

بستنی کیه؟!

عمو چیه؟

پارک کجاست

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست
بدبخت مامانش ..زندس؟؟

نمیدونم باور کرد شوهرش یا نه😂😂😂

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
به تو شک نکنه باباهه خخخخخ

آره😂 من عموأم

اصن لال شده بودیم توانایی دفاع نداشتیم😂

خیلی وحشتناکه واقعا اصلا منی که این بنده خدارو نمیشناسم به مادره شک کردم 😂

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
یا خدا شر میشه این توهمات😂😂

😂